evde içki yapmak

ithilquessir
dusunuldugu kadar zor bir hadise degildir. alkol aslinda hemen hemen her karbonhidratli besinden elde edilebilir. temiz havayi ve gunes isigini kestiginiz anda seftaliden arpaya kadar her seyden alkol uretebilirsiniz.

ilk once kendi zevkinize gore bir meyve seciniz. sectiginizde egerde elinizde "muz" varsa kisisel zevkleriniz evinizde alkol uretmeye musait degil demektir. yok elma, cilek, bugday gibi daha anti-homofobik bir besin sectiyseniz gonul rahatligi ile sectiginiz besini islatabilirsiniz.

simdi bu seviyede eger aldiginiz salataligi akvaryuma sokmak sureti ile islattiysaniz hijyenik secimleriniz evinizde alkol yapmaniza engel teskil edicektir.

islattigimiz besini koyu renkli bir cop tormasina koyup, uygun bir yere gomun. eger cop torbasini kullanilmis, yada uygun yer olarak cocuk parkindaki kumlari tercih ettiyseniz allah belanizi versin, ben sizi yok sayip anlatmaya devam ediyorum.

gomdugunuz seylere zaman taniyin, iyice curuyup oksijensiz solunuma gecsinler, daha sonrasinda gomdugunuz yerden cikarip irice bir duduklu tencerenin icine uzerine sicak su ilave ederek koyun. burada koyun derken koyma eyleminden bahsetmektedir, hayvanlik yapmayin.

simdi isin hassas kismi burasidir. bize bir adet distile borusu gerekicektir. duduklu tencerenin dudugunu cikarip distile borusunun bir ucunu buraya takin, soguk suyu acin, ve tencerenin altini cok hafif acin. puf noktasi sudur ki, distile borusunun diger ucunden buhar cikmamalidir.

distile ettiginiz ilk yarim fincani icmeyin. ona deli raki derler, deli kafasi vardir, deli eder adami, kor olan arkadaslardan bilgi sozluk sorumlu degildir. kalanini bir tasta biriktirin, icine istediginiz aromalari katip iki gun bekletip tekrar distile edin. daha sonra kendi evinizde kendi ickinizi yapan bir adam olarak.

1)bir daha ickiye para vermeyin.
2)kendi damak tadiniza gore icki yapin.
3)evinde icki yapan adam olmanin karizmasini tecrube edin.
4)alkolik olun
5)bir gun ucuncu distilasyonda tencerenin dibindeki kalayin seviyesi sifira insin ickinize agir metaller karissin.
6)ebenizin amini gorun.







376
kesinlikle süper bir olaydır..kendi bahçenden meyve yemek gibi bir şeydir..bunu yapabilen bir kız bulursam anında evlenirim yok eğer benimle evlenmek istemez ise, tecavuz eder hamile bırakırım, namus temizleme hesabı yine evlenirim.kısaca beni hayvanlaşmaya sürekleyecek bir olaydır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol