erkeklere değer veren kız modeli

imphotep
"a aa..ne ayıp!tü sana!" denilesi kız modelidir."hiç erkeklere değer verilir mi kuzum? mal mısın sen?" diyerekten çemkirilesi kız modelidir.kaç modeldir bilinmez.erkeklere değer verir ama.o aşikârdır.
yasakli
hayatta insana değer verilmesi gerekirken ve gayet normal bi durumken erkeklere değer verilmesi neden insanı şaşırtır diye soru sorduran başlıktır.
angelus
ne yazık ki birkaç defa yolumuzun kesiştiği kız modelidir kendisi. allahtan bu hatadan çabuk döndü, hatanının neresinden dönerse kar olduğunun farkına vardı.
k4rt4l
erkeklerden henüz zarar görmemiş kız modelidir bence.yoksa bile bile niye aynı hatayı yapsınki.yada gerçekten bütün erkekler aynı değil midir?kafa karıştırıcı...
rapunzelkibritsatar
"onlara şöyledir, böyledir, hakkımızda şöyle düşünüyorlar, bizi böyle görüyorlar, onlara değer vereceğine dağa taşa ver" fitneleriyle yola getirilmesi gereken kızdır. onu kocasının nafakasıyla, sevgilisine hediye alan ablalarıma emanet ediyorum.
yesilzeytin
bu başlık bana ''bu nasıl başlık?'' dedirtmiştir. içinden nasıl geliyorsa onu yap tatlı kız;üzülecek bile olsan değer ver.şu zalim evrenin aptal saptal kurallarına uyma.git değer ver işte.
madeleine
bir süre sonra neden yanlış yaptığını uygulamalı olarak ogrenecek olan kizdir. bir de değer verdiğini belli ediyorsa vay halinedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol