ercan saatçi

sepulturk
galatasaray’ın resmi sitesinde tarihteki muhteşem ayarlardan birisini yiyen müzisyenimsidir.

"pazar akşamı ali sami yen stadı’nda sadece galatasaraylılar değil tüm türkiye’nin takdir ettiği üzere sahaya yüreğini koyan aslanlarımız bileğinin hakkıyla ezeli rakibimiz fenerbahçe’yi mağlup etmiş ve ligin kalan iki haftasına lider olarak girmiştir.

ancak üzülerek şahit olmaktayız ki; asıl amacı sahadaki 90 dakikayı analiz etmek, futbolu yorumlamak olan spor yazarlığı mesleğini asli mesleği müzisyenlik yanında hobi olarak sürdüren ercan saatçi, büyük bir gaflet ve delalet içinde galatasaray tribünlerinin karşılaşma öncesinde hazırladığı ve ezeli rakibimize hiçbir şekilde hakaret içermeyen tribün şovuna iftiraya varan bir yorum getirmiştir.

karşılaşmayı ali sami yen stadı’nda değil, evinde televizyondan seyreden "fahri spor yazarı" ercan saatçi’yi bir sonraki yazısında konu hakkında özür yazısı kaleme almaya davet ediyor ve bu yazıya kaynak olacak söz konusu tribün şovu hakkında bilgilendirmeyi dikkatine sunuyoruz.

galatasaray taraftarının el emeği ve uzun uğraşlar sonrasında hayata geçirdiği koreografide tüm dünyanın yakından tanıdığı "street fighters" adlı bilgisayar oyununun karakterleri yer almaktadır. ercan saatçi’nin "sorguladığı" yeşil renk ise yine tüm dünyadaki sporseverlerin yakından tanıdığı "saha zemini"dir.

futbolu, yeşil zeminden uzaklaştırıp, renkleri sorgulayanlara, 103 yıldır sarı-kırmızı formayla yeşil zeminde futbol oynayan galatasaray’a bu iftirayı atmaya cüret edenlere cevabımız pazar akşamı skor tabelasında yazandır.

galatasaray spor kulübü olarak, derbi karşılaşması öncesinde yaptıkları tribün şovlarıyla ezeli rekabetin tadını çıkartan ve 90 dakika boyunca sahadaki aslanlar’ı hiç susmadan destekleyen büyük galatasaray taraftarı’na teşekkür ediyor ve onlarla gurur duyduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyoruz."

kaynak:http://www.galatasaray.org/kulup/haber/991.php
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol