zotac

atacamadesert
#983585

kendisi beni çakmaktaş devrinden kalma bir çakmak reklamı ile karşıladığı için kendisine çakmak istiyorum: çak bi beşlik!

arzu ederse çıplak bir erkeği mest edecek 99 hareket başlığında buluşabiliriz kendisiyle. bakalım ne diyecek zira ben hiç 69’a kadar ilerleyemedim.

yazılarımın sağlam olduğu konusuna şeyetmiş, teşekkür ediyorum. genelde sert ünsüzler ve kapalı sesliler kullanarak ve cümlelerimi ile, ki, ama, lakin, öylelikle, oysa ki, binaenaleyh gibi bağlaçlarla birbirine bağlayarak bu işi sağlıyorum. ayrıca kışın girilen entrylerime dikkat ederseniz ilaçlı bkz atmaktayım ki bu da moderasyon tarafından yok refere ettiniz, yok gak ettiniz, yok bok ettiniz sebepleri ile entrylerin silinme sıklığını azaltmakta.

takip etme konusuna gelince, eve iş götürmüyorum. misal evdeyim, işim yok. uzandım, yatağımdayım. üzerimde ne mi var?

toparlarsak 80 li yıllarda billboard listesine kafadan giren madonna şarkıları gibi entry yazan arkadaşımızı her başlıkta çalınırken duymak mümkün. yok ben dinlemek istemem kapatırım radyoyu deseniz bile her ipod da seçme 100 entry sıralamasında en az iki entrysini bulabilirsiniz.

büyümüş de küçülmüş çömez yazar statüsü deniyor böyle vakalara. yani yazar ama gözümde çömez. mesela ben affleck le jennifer lopez. ya da hugo chavez le mario gomez.

kıssadan hisse: saat 03.31 de entrylerinizin ayarlarıyla oynamayınız.

bitmeden edit: bu entry yi sana yazdım.


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol