ncan

ncan
öf be canlarım, niçe’ye bağladınız beni. "anlaşılamıyorum, anlamıyorsunuz beni" falan diyeceğimi sanmayın. üslbumu bozduruyorsunuz, kocakarılaşıyorum. niçe görse ne der.

o değil de, şimdi bakıyorum hakkımda yazılanlara hepsi bir entry ile ilgili. ben ne diyeyim ki şimdi sana? ("yanli$ anla$ilmalardan uzak olabilmek adina ben oznesi ve sen oznesi bu yazida seni ya da beni betimlemiyor, samimiyet kapsamli yazilar olmasi hasebiyle boyle kullaniliyor ozneler, yoksa tum geneledir bu yazim." ustamızın buyurduğu gibi)
biri sözlüğe sağa sola sövmek için geldiğimi sanır -utan lan, 2 entrimi oku, kötüle falan da, oku lan- öteki dolardı marktı garip örneklerle kendini haklı çıkarma gafletine düşer; ha bir de o örnek, benzetme de kendine ait değilmiş, kendisi af buyursun, o benzetmenin sahibini anam pataklasın. ne alakalı bir benzetmeymiş yahu. paranın anlamını bile sorgulamamış demek ki bu gayri samimi teşbihdar. -bundan sonra bu tespitçi adamı teşbihdar diye anacağım. kim olduğunu bulursan mesaj at.-

bildiğin diğer sözlüklere benzemeyen bilgi sözlük hakkında çok ulvi bir yorumda bulundum. tamam burası özel, diğer sözlükler yarrak gibi, tamam, bu da oldu. ("ben malım bir sen akıllısın." - teşbihdar) neymiş o zaman söyleyelim madde madde sayalım.

1- buranın kuralları belli fincancığım. tartışacakların da bellidir.
2- istersen dindaşlarının bulabilir, bayramlarını kutlayabilirsin. özgürsün yahu.
3- diğer sözlüklere kendini kıyaslayan bir yer burası, onlara benzememek için uğraşmışlardır. (not al kızım araştırılsın)
4- ha, her şey yazılı, kurallı belli dedimdi ya, o kuralları da tartışamıyosun. ama bak allah var (var mı lan? benim konum bu ya, bi salak benim ya tanrının varlığını tartışayım şu yaşta senle, sen yorulma) bu da o kuralları yazanın işi değil, ona yazdırmış bir kuvvet onları, o da demiş ki güzel oldu, ama benden bağımsız bunlar. ben bayılmışım o esnada, hatırlamıyorum demiş.
5- neyse ne canlarım benim, ben size derdimi anlatmayayım. siz istiyorsunu ki ille ben, atatürkü seviyorum, allahsız da değilim diyeyim. yok anam demiyorum, siz beni nasıl isterseniz öyle bilin. güzelliği orada değil mi?
6- öte yandan senin "daha iyi"ye gitme çaban olsa tartışılacak konular üzerine x koyup adrese geri teslim etmeye çalışmazdın di mi?
7- tamam lan kabul ettim işte; burada yazarken korkuyorum. bana sarıl, kucakla.


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol