evrim teorisi

ata the wise
hala inatla insanın maymundan geldiğini iddia ettiği savunulan teori. sana demezler mi; ’e canım kardeşim hepimiz zaten maymunuz.’ şimdi biz neye maymun diyoruz?
-orangutan
-şempanze
-makak
-goril
.
.
.
.
gider bu
yani nedir, maymun bir tür(species)adı değildir. bir grubun ismidir. şimdi sınıflandırmada insanın yerine bi bak ha annem, nerdesin? dur ben söyleyeyim; kuyruksuz afrika maymunları sınıfı. eneee koskocaman argüman güme gitti desene.
(bkz: oh olsun)

(bkz: kime göre neye göre teori)
efenim buna altı üstü teori diyenler yarın ben theory of gravityye inanmıyorum abi altı üstü teori, istesek uçabilirük demez mi?

(bkz: mükemmel canlı)
ha canım annem, birileri ordan mükemmel olduğunu iddia ediyor zannımca. ha tabii kendi dahil tüm canlıların çok komplike, mükemmel vs olduğunu da söylüyor bu canlar. canım kardeşim bir düşün;
-çenesinde tüm dişlerine yetecek kadar yer olmayan canlı mükemmel midir?
-soluk borusuyla, yemek borusu aynı yere açılan canlı mükemmel midir?
-eskiden selüloz sindiren, şimdi bir işe yaramayan apandisit mükemmel midir?
daha fazla saymayayım istersen? böylesine hatalar yapan bir mühendisi dakkasında kovarlar yeminlen!

son olarak tekrar maymundan gelmek tamlamasına bir takılayım bitireceğim sevgili sözlük. canlarım; tamam siz maymundan gelmediniz. gelmeyiniz efem. ben de kardeşin kardeşle yatarak çoğaldığı bir yerden(bkz: ensest) gelmiyorum. düşünün canlar; ya kutsal kitabı yanlış yorumluyorsanız ne olacak? ya sembolikse ayetlerdeki o anlatılanlar? o zaman insanının anlayamayacağı şeyler üstü kapalı anlatılıyorsa?

not: ateist değilim.
(bkz: think again)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol