egemen bağış

elma sekeriiii
kendisi "$ovmen-savar"lıga soyunmu$ bi $ovmendir. göya halkla bulu$up onlarla onlardan biriymi$ gibi davranacakken, ona buna camur atmakla me$gul oldu. kendi reklamını yaptı aklınca.
kimlerin elindeyiz yarabbim!

i$te haber:

devlet bakanı ve başmüzakereci egemen bağış ile devlet bakanı nimet çubukçu, dün beşiktaş çarşı ile ulus’taki akp seçim büroları’nın açılışına katıldı. açılışın ardından balık pazarı’na giderek esnafla sohbet eden bağış, balıkçılara “size başbakanımızın selamını getirdim. desteğinizi bekliyoruz” dedi. bir balıkçının “iş yok” sözlerine “işleri artıracağız inşallah. hep beraber, dayanışma içine girsek hallederiz. hatırlıyorsunuz, adamın biri anayasa fırlatmıştı, faizler bir gecede yükselmişti. halledeceğiz inşallah” dedi.
bu sırada araya giren bir balıkçı bağış’ı uyardı ve "o adamın biri değil cumhurbaşkanıydı..." karşılığını verdi.

bağış, kendisine “nasılsınız?” diye soran bir balıkçıya da “beşiktaş’ta şovmenin biri var, bir tane de şişli’de var. uğraşıyoruz. hizmet edeceklere oy verin, şovmenlere değil” yanıtını verdi.

bağış, ulus seçim bürosundaki konuşmasında da "bu açılış, inşallah beşiktaş’ta şov döneminin bitip hizmet döneminin başlamasının da açılışı olur. beşiktaş’ı artık zıplama tahtası olarak gören bir belediye başkanına değil, beşiktaşlılara hizmet edilmesi gereken bir ilçe olarak gören belediye başkanına ihtiyaç var. beşiktaşlılar bunu görüyor, duyuyor. büyükşehir belediyesi ile kavga eden değil işbirliği yapan, ankara’ya kafa tutan değil ankara’yla uyum içinde çalışan bir belediye başkanı istiyorlar. ak belediyecilik’ten nasibini almak istiyorlar" dedi. bakan çubukçu da, kavgasız barış içinde bir seçim yarışı dileğinde bulunarak, "seçim sonuçlarını kutlamak üzere de burada buluşalım" dedi.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol