4 ekim 2008 şemdinli aktütün pkk saldırısı

benduruyorumsebagitti
taraf’ta yayınlanan belge,bilgi ve insansız uçaktan çekilen fofoğraflara göre, göz göre göre gelmi$ saldırıdır.
bu bilgi, belge ve fotoğraflar gerçek midir? bugün yarın bir açıklama yapılır herhalde. o güne/ana kadar, "birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde" çıkıntılık etmeyelim. öyle olmadığını umalım; asla öyle bir$ey olmayacağını, olamayacağını umalım. olursa da sorumlularından hesap sorulacağını, sorulabileceğini...
gazetecilerin bilgi/haber saklamadığını, saklamayacağını umalım.
tam 9 yerde (anlamadınız mı siz onu?) golf sahası olduğu haberlerine inanmayalım.
son kontrolünde sağlam raporu verilen yarsav başkanı için milli savunma bakanlığı’nın: "eski rapor teyit edilmi$tir" açıklamasına inanalım. çıkıntılık etmeyelim!
cumhuriyet gazetesi’nin, kendisine atılan bombaların men$ei konusunda mahkemedeki taleplerine rağmen, bu konuda gazetesinden uzun süre çıt çıkarmamasına takılmayalım. en kral gazetedir.
aydın doğan medyasının ve onun cesur yürek gazetecilerinin, geçmi$lerindeki "kirli" haberlerine takılmayalım. tamamen vicdanları doğrultusunda...
ancak: "burada yazarsa doğrudur. yoksa.. yalandır, iftiradır, yönlendirmedir, karalamadır" diye dü$ünelim.ve bu sebepten eni$telere de kızmayalım. bo$una mı cemaat gazete çıkarıyor bu ülkede, boşuna mı medya sahibi ediliyor birileri?
at izinin it izine karı$tığı meseleler...
biz ortada duralım. tam durduğumuz yerde. hep durduğumuz yerde.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol