trt

ankakusu
yillardir kanallarindan türkiye’deki lig ve kupa maçlarini izlerim. en azindan bu kanaldan özetlerine bakarim. yillarca sürmüs olan bu serüven içerisinde bir sonuca vardim ki o’da spor servisinde çalisanlarin ankara takimlarina bir hayli sempati besledigi ve bunu hal, hareket ve tavirlariyla belli ettikleri kanallar bütünüdür.

bundan bilmem kaç sene önce kayserispor ile ankaraspor ikinci ligde maç yaptilar. maçi canli izledim bir kaç gün sonra trt’den özetini izledigimde ekranda baska bir maç vardi sanki. ankaraspor’un atak dahi olmayan top sisirmeleri ekrandaydi ama kayserispor’un en az bir pozisyonu ve direkten! dönen bir topu yoktu... sasirmistim tabi.

yine aynisini ankaraspor konyaspor maçinda yaptilar. bu kez konya’nin gol pozisyonlari yoktu ekranlarda. daha bir iki adet daha hiyarliga yakin örnekleri var bunlarin.

ve yillar geçti 7 mayis 2008 genclerbirligi kayserispor maci bu kez kupa törenini es geçtiler, göstermediler. ha belki bu konuda spor servesinin bir suçu yoktur ama ben teshisi koydum arkadas, bunlarin hepsi ’angara milliyetçisi’.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol