aldatılma korkusuyla yaşayan kadın

mad
ilk olarak kadınlarda paranoyaklık olgusu erkeklerden daha fazladır. nerde biliyorsun lan ibiş diyeceksiniz, kaynak götüm olarak ortaya atılıcam. bu paranoyaklık durumlarının fazlalığıyla bireyde korku oluşumu hat safhada gözlenir.

aldatılma korkusuna sahip kadınlar çok ilginçtir. niçün ilginçtir, daha önce fena bir şekilde bu olayla karşı karşıya gelirse artık hayatında herkesin kendisini aldatacağı düşüncesine kapılıp genellemeye gider. eğer erkek bireyimiz bu korkuya sahip bir bayan ile bir birliktelik yaşamak istiyor ise erkek için çok zor günler olacaktır ilişkiyi başlatmak için. bayan kısmı otu boku mazaret gösterip ilişki başlatmayı istemez, size karşı bir şeyler hissetse dahi korkularından mütevellit buna göz yumamaz ve konuyu her daim kapatmaya çalışır. erkek kısmı da daha fazla uzatmaması lazımdır, bırakın gitsin korkularıyla yaşasın şeklinde ortadan kaybolmalıdır.

bir ihtimal bu tip kadınlarla ilişkiye sahipseniz, sürekli sorgu halinde günler geçirmeniz olasıdır. "nerdeydin, bu gece de mi arkadaşlarınla dışarda olucaksın, kim o arkadaşların, beni gerçekten seviyor musun, ay ne kadar seviyorsun ..." gibi sorular ile karşı karşıya gelebilirsiniz.

kadın için bu korku gerçekten zordur. o hisse kapılıp aldatıldığını hissettiğinde, kendisi de erkeği boynuzlama girişimine girer. öyle göte böyle pipi hesabı bir olaya girişir. zaten böyle bir olguya sahip biriyle birlikteyseniz, kaçıp gidin oradan, daha güzel paylaşımlar sağlayacağınız kimseler olacaktır.

önemli olan sevdiceğinize gereken güveni ve sevgiyi vererek bu korkudan onu arındırmak en güzeli olacaktır. böylelikle ne kadın aldatılmış, ne erkek boynuzlanmış ne de değişik girişimlere dalınmış olur.

edit: grup seven çiftler konu dahiline alınmamıştır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol