tarkan

futurelover
boş kaset doldurup piyasaya sürse yine bir numaraya oturacak bir isimdir.çünkü isimdir,markadır,tarkan’dır.
ama önemli olan gözü kapalı alınan albümlerin,bu niteliği taşıyabilmesidir.peki bu megastarkan da var mıdır?
yeni yıl programı için aldığı ücret,sonra playback yap-ama-ması,korumalarının kavgaları derken yine reklamın kötüsü olmaz düşüncesiyle,belki tarkan’ın da iradesinde olmayarak,gündeme oturtulmuş isimdir.

evetdir,albümü fena değildir.ama ilk haftasında yüzbinler satacak,insanları müzik marketler önünde kuyruk yaptıracak bir albüm de değildir.zaten tarkan da bunun farkında olduğundan bir imza günü bile düzenlemiştir.

o halka mesafeli duruşu olan,havaalanı sohbetlerinden öteye gitmeyen haberleşmesiyle meşhur tarkan,tutup uzun yıllar ardından halka inme çabalarına girişmiştir.
nedendir diye düşünmeye gerek bile yoktur aslında,karmadan beri adam gibi bir iş yapamamış,bol teknolojili,efektli içi boş klipleri dayayıp durmuş ve bu büyük bir marifet gibi,niyeyse hep aynı isim,kanal ve gazetelerce övülüp de övülmüş bir insandır.

takım elbise giyip adam olunamayacağı gerçeği bir duvar gibi çarpmış olsa gerek birilerine.

terziler iyi bir heteroseksüel imaj biçmişler ancak modele oturtamamışlardır.altın semer bile kurtaramamıştır bazı şeyleri.

eşcinselliği hastalık gibi anlatan,görünmez bir el (!) tarafından olaylı zamanlarında en az haberle en az hasarı alıp sıyrılabilmiş;oluşmuş bir tarkan lobisince daima korunmuştur.(bu lobi olaydan sıyrılabilmek için anti tarkan lobisi palavraları atıp sermayeyi yükleyerek masum pozları vermiştir)

kendisi hakkında yazılabilecek çok şey vardır,mega entry ler girilesi biridir,ama giren girmiştir,entryleri.
bize söyleyecek çok söz kalmamıştır.

bol deyimli bir entry döşeyerek telmih de yaptım,ariflere duyurulur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol