yirmi yaş dişi

elma sekeriiii
aman yarabbim anlamamaktayım $u furyayı...

doktora gidersiniz, dersiniz di$im agırıyor. bakar bakar tamam bi dolgu yapalım, ha bir de görüyorum ki 20 ya$ di$leriniz çıkmamı$, hiç bir i$e yaramıyor çekelim biz bunu isterseniz??
e tabi hasta ne anlar hangi di$in ne i$e yaradıgından dimi?
e çekin peki! der.

e manyaksın sen karde$im o zaman derim burdan ben de.

yani vücudunun her bir zerresi bir i$lev üzerine yaratılmı$ iken, bir di$in tamamen i$levsiz olması "realitesine" nasıl inandırırsın kendini?
doktorlar her bi haltı bilmez karde$im, her yap dedigini yapmicaksın, ara$tıracaksın ögreneceksin! zira her bi dedikleri dogru olaydı beni karde$im özürlü olmazdı! anla yani ne kadar ciddiyim bu konuda.--- sömürü yapacak ba$ka yerler var, kala kala sözlüge kalmadım rahat ol.---

her neyse, bana da aynı sözler eden bir doktor vardı, ben ba$ka birine gittim, "hayır canım ne alakası var bi film çektir ondan sonra karar verelim neden çektiresin elbet bi anlamı var onun orda olmasının."diye bir cümleye $ahit oldum,evet.
akıllı olan insan ara$tırıp her $eye de $üpheyle bakandır.

gittim çektirdim filmi, benim 2 di$im tamamen yassı bir $ekilde duruyormu$ ve çıkmasının imkansız oldugunu kendi gözlerimle gördüm.çektirdim, çok da agrılı oldu. ha diger ikisi mi?
digerleriyle cok mutluyum, gırtlagıma kaçacak olan yiyecegi gayet de iyi yakalayıp ögütmekle me$guller.

(bkz: anlayın diye söyledim)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol