top teknigi yüksek defans oyuncusu

zeytin dali
sürekli bir yokluktur ülkem defans hatları için.

en teknik savunma oyuncusu türkiyedeki(yaşayan) kim ne derse desin servet çetin. evet benim gibi bir insan da bunu itiraf edebiliyormuş demek ki. çıkıp ben yardımcı olayım milli takıma diyorum ama gece hayatım var malum. yinede kralını oynayacağım için oynanamam yönünde bir takım duayen isimlerden teklifler gelmiyor değil. ben defansı sevmiyorum. forvet oynamakta bir yerden sonra tat vermiyor. düşünsenize her sene gol kralının daha lig başlamadan belli olduğu bir lig. sadece kendim için değil futbol monoton bir hale gelmesin içindir bu .

top tekniği yüksek ve defans oyuncusu kelimelerinin yanyana gelmesi bile ortalama bir türk gencinin gülerken donuna sarı sarı osurması için yeter şart. bir de gerçekleştiğini düşünün bunun.(gerçekleşmek derken benim astronomik rakamlarla defansın göbeğinde futbola adım atmamdan bahsediliyor) daha çok çok erken bunun için. 2 bilemedin 3 milenyum geçmesi gerekiyor canlar.

bu düşüncelerim yüzünden mükemmel futbol zekamdan siz değerli(bu söylediğimi inanmadan söyledim) futbolseverli hayalkırıklığına uprattığımın farkındayım fakat beni parayla kandıramazsınız, hele hatunla falan hiç kandıramazsınız. ne yapalım kısmet değilmiş.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol