karl heinz feldkamp

greyfurt
bir yabancı olmasına rağmen, ülkemizdeki fanatik futbol anlayışının siyasetle yanyana gelmesinin ne kadar sakıncalı olacağını sezecek kadar uzun süre türkiye’de kalmış teknik direktördür.(bir takım yalama basın tarafından şişirilen fanatizm orduları, gün gelip gene bizim götümüze kaçmak için saatli bomba gibi beklemektedirler)

"bana böyle sorularla gelmeyin". daha ne desin adam? (bu basına ne denir? yada ne dersen haber yapmazlar?)

----------------------

- sayın feldkamp, benim sabah kalkınca ayaklarımda karıncalanma oluyor. çok fazla yeşil biber yiyorum. ilgisi olabilirmi acaba?
+ bu çocuğu dışarı çıkartın.

----------------------

- sayın feldkamp, benim kurtköy yakınlarında dedemden kalan bir arsa var. "onu satıp yarısını borsaya yatırayım, diğer yarısıylada gecelik repo yapayım" diyorum. sizcede doğru değilmi?
+ kendini kerhaneye sat yavrum. daha çok kazanırsın.

----------------------

- sayın feldkamp, bizim 3 yaşında bir bebişkomuz var. bir türlü tuvalete alıştıramadık yaramazı. altına lazımlık bantlayalım diyoruz. sizcede şirin olmazmı?
+ bebeği ağzına bantla, öyle gez ve arada bir yutkun.(iyyk!)

----------------------

- sayın feldkamp, "türktelekom’da şu anda yaşanmakta olan grevin, ülkemiz telekominikasyon sektörüne olası etkileri" konulu bir sempozyum düzenlemeyi düşünürmüsünüz?
+ sen gelsene iki dakka benle. gel gel.

----------------------

- sayın feldkamp, bizim eniştenin 84 model bi renosu vardı. paraya sıkışınca bize makul bi fiyata sattı ama yalnız işte arada sırada marş basmıyo. bujilerden olabilirmi?
+ şurda 5’e 10 kalas olcak benim. uzat bakiim onu bana.

----------------------

- sayın feldkamp, bizim ajansta balkan bölgesinin haberlerini derleyen bir kız var. geçen gün gene karşılaştık asansörde ama bir türlü açılamadım. aşıkım.
+ koşarak kafanı duvara vur.

----------------------

velakin adam spor adamı. sporla ilgili soru sormak lazım. fatih terim’e italya’da teknik direktörlük yaptığı dönemde, italyan siyasetiyle ilgili bir soru sorulsa sizce cevabı ne olurdu?

daha entry’nin mürekkebi kurumadan edit:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=111098
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol