bir kıza ofsaytı anlatmak

goetica
ucuzluktaki super cantayi almak icin mango’ya girdiniz. sadece bir tane kalmi$, o da kasanin(kale) hemen yaninda. ama bu cantanin tek taliplisi siz degilsiniz. çantayi gözune kestiren diger bir mu$teri(rakip oyuncu)de sizin hemen yaninizda bitiveriyor.ikiniz de durumun farkindasiniz ve hizla kasaya (kaleye) yöneliyorsunuz. tam o esnada; biraz önce bluz aldiginiz zara’da ödemeyi yaptiktan hemen sonra calan cebinizi cevaplamak icin cuzdaninizi cantaniza koymadan arkada$iniza verdiginizi ve onda unuttugunuzu fark ediyorsunuz.

bir yandan kasaya dogru ko$arken diger yandan da elinizi havaya kaldirarak arkanizda kalan arkada$inizdan cuzdani(topu) istiyorsunuz. öyle bir durumdasiniz ki, rakibinizin gerisinde kalirsaniz kasaya daha uzak kalacaginiz icin avantajinizi kaybedeceksiniz ama eger arkaya gecmezsiniz arkada$inizdan uzak kaliyorsunuz ve arkada$iniz da o kalabalikta size cuzdaninizi firlatamiyor, her $ey bir an meselesi.

bu durumda yapmaniz gereken rakibinizin arkasina gecip cuzdani (topu) almaniz ve cuzdani ele gecirdikten sonra rakibinizi gecmeye cali$maniz.

i$te ofsayt bu.

top sana atildigi anda kaleye rakibinden daha yakin olamazsin.


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol