abdullah gül

veni vidi vici
birikimi, mükemmel ingilizcesi ve ab parlamentosunda tayyipten daha fazla taninan bir kisi olmasi nedeniyle cumhurbaskanligi makamina cok yakisacak ve hatta cankayayi halka acacak kisi.. artik türkiye degisiyor, bürokratik elitlerin olan kamu olanaklari bütün imkanlariyla halka acildi bu yobaz akpliler tarafindan.

su klasik istanbul camlica tepesini shp döneminden hatirliyorum, babalarinin ciftligi gibi kullanirdi shp liler, parti kimlik karti olmayan iceri giremezdi, girenler de bendeniz gibi iki fincan boktan kahveye 4.000 lira öderdi( simdinin en az 20 eurosu).. iste bu yobaz arkadaslarimiz geldiler, camlica vb. bütün kamu olanaklarini halka actilar, bu elbetteki bürokratik elit kesimi rahatsiz etti.

yillar önce bir gazete manseti söyleydi: " halk plaja hücum etti vatandas denize giremedi".. iste aynen böyle birsey.

ahmet necdet sezer tam 7 yillik cumhurbaskanimiz, hatasi ve sevaplariyla. dürüst kisiliginden hic kusku duymadigim sezerin, bagnaz ve ideolojik kafa yapisi, dar cerceveli dünya görüsü ve hakim sinifindan gelmesi nedeniyle vatandasla arasina dogal olarak mesafe koymasi onun halkla kaynasmasini engelledi, en fazla chp cilerin sevdigi bir cumhurbaskani oldu, hatta chp nin basina gecmesi teklif bile edildi. 7 yil boyunca sadece iki yabanci ülkeyi ziyaret etmis, biri gürcistan digeri arnavutluk. böyle bir insan 7 yil cumhurbaskanligi yapabiliyorsa emin olun abdullah gül 70 yil o makamda görev yapabilir..

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol