köpekbalığı

sepulturk
surf yapan insanlara yaptıkları saldırılarla gündeme sıkça gelen heyvanatlardır. lakin anlamadığım nokta bu heyvanatların saldırısına uğrayan insanlardır. adamın sol kolunu kapıp götürüyor bu heyvanatlar lakin kolu kopan amca basın toplantısı yapıp "iyileşir iyileşmez tekrar surf yapacam" diyor. yahu insanda biraz akıl, mantık olmalı. kol lan bu kol. ikisi birden gitti mi sik gibi kalırsın ortada. sonra allah muhafaza başka yerler de gidebilir.

eğer bu şekilde ben saldırıya uğrasam bırakırım surf’ü. yenilgiyi kabul ederim daha yapmam. o köpekbalığı beni mağlup etmiştir. mesela şurada entry yazarken gelip ir köpekbalığı saldırsa bir daha entry yazmam. yenmiştir çünkü o beni.

ayrıca bir de şöyle bir durum var. insan karada yaşayan ir canlıdır, köpekbalığı ise denizlerde yaşayan. şimdi bir düşünün biri sizin evinize damdan atlasa, ortalığa işese sıçsa ya da kafanıza parmağınızla "doing doing" siz ne yaparsınız. olmaz öyle şey. sen hem git adamın evine işe sıç sonra da vay efendim saldırdı bana.

uzun lafın kısası ilk önce kendimiz efendi olalım ondan sonra bu hayvanlardan efendilik bekleyelim. köpekbalıkları gayet efendi hayvanlardır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol