leyla zana

independence
okudum, yetmedi bir daha okudum, verilen entry idlerine tikladim onlarda yazanlari da okudum, halen neyi anlayamadigimizi hic anlayamadim.

bolucu orgun sempazitani ya da uyesi ya da bir $eyi bir kadin cikiyor, ne yazik ki ya kendi imkansizliklarindan ya da kimi belirli ko$ullar sebebi ile tahsil yapamami$ kim ne derse ona "dogru soyluyor bu" diyen bir kitleyi etrafina toplami$, bir iki suslu oldugunu zannettigi fakat susten nasibini almami$ cumlelerle zavalli insanlarin beynini yikamaya kalkiyor, biz de kendi icimizde bu kadini dinleyip "evet dogru soyluyor bu" diyen zavallilardan daha zavalli bir $ekilde ikiye uce mitoz bolunuyoruz.

oncelikle kimi arkada$larimizin bahsettigi gibi kurdistan bir bolge degil, resmen kimi cevrelerin olu$turulmasi icin gotunu yirttiklari bir devlettir.zira bolgenin bayragi olmaz devletin bayragi olur, kurdistan isimli olmayan ulkenin halen var olan bir bayragi dahi vardir."siktir lan yoktur" diye ziplamadan once ara$tirin.

hatta hadi siz yorulmayin ben size yardimci olayim bu ara$tirmanizda.

http://www.saafonline.com/resimler/haberler/690.jpg

buyurun buradan bakin olmayan ulkenin bez parcasina.

leyla zana isimli ki$inin bahsettigi ve kurulmasini temenni ettigi kurdistan da tamamen kendi zihinlerinde canlandirdiklari sozde ulkedir, kimse kimseyi "bolgeden bahsedio lan o hani ta osmanlidan bu yana anilan bolgeden" diye yemesin.zira umuma acik bir yerde yazi yazabilecek duzeye eri$mi$sek her denileni dogru olarak kabul edecek zihniyeti coktan a$mi$iz demektir, kisacasi yemez.

leyla zana bir bolucu orgut militani gibi hareketler etmeyi kendine dustur edinmi$ ve dtp’nin sozculugune soyunmu$ ve ne yazik ki bir zamanlar tbmm’de sandalye i$gal etmi$ eski bir mahkumdur.

eger ki siz salak degilseniz, akli ba$inda birer bireyseniz ve halen leyla zana ve turevi ki$ilerin soylemlerini savunur usluplar takinirsaniz ve sizin yazdiklariniza katilmayan insanlari "$unu bilmeyen bunu bilmeyen" olarak nitelendirmeye devam ederseniz, bu nitelemeleri yaptiginiz insanlar sizin iyi niyetinizden hakli olarak ku$ku duyarlar.

siz siz olun duydurmayin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol