steroid

shevek
fiziksel değil psikolojik bağımlılık yapan bedene enjektör ya da hap yoluyla taşınabilecek uyuşturucu. vücut geliştirme ile uğraşan kimseler tarafından kullanılır, uzun vadede vücudu geliştirmez pelte yapar. kasları birer balonmuşçasına şişirerek gelişmiş süsü verir. başlandıktan sonra düzenli olarak kullanılmadığı takdirde şişmiş sahte kas kütlelerinin yağ gibi sarkmasına, sallanmasına neden olur. erkekte göğüs kaslarını bayan göğsüne çevirir. ayrıca kullanılmaya başlandığı takdirde hormonal olarak bireyi tamamen etkiler ve cinsel organın küçülmesine neden olur. kellik, baş ağrıları, ani duygu değişimleri, vücudun çeşitli noktalarında morarma, şişme ve hacim alma, kontrol dışındaki agresif hareketler, sesin kalınlaşması, tendon ve eklemlerde ağrılar steroidin başlıca yan etkileridir.

kullanmayın, kullandırtmayın, kullanımına izin vermeyin. kas yapalım diye olandan da olmayın, vücut geliştirmeye taktıysanız eğer gidin çalışın, bileğinizin gücüyle elde edin gelişmiş bir vücudu. eğer olmuyorsa bu şekilde, bırakın. herkesin anatomisi farklıdır ve bu nedenle farklılık zorunludur.

(bkz: sadece aptallar steroid kullanır)

çok önemli dipnot özelliği taşıyan edit: keyfi olarak alınan steroid insanları bu duruma sokmaktadır, steroidin bir tedavi yöntemi olarak alınması gerektiği zamanlar olabilir gayet tabii. fakat steroidden bunun dışında kaçılması ve kaçınılması gerekmektedir. steroid, diğer uyuşturucu maddeler gibi tıpın ihtiyacı olan bir ilaçtır. tek sorun insanların steroidleri birer vücut hayvanlığı ilacı olarak görmeleri. sorun burada... ve gerçekler belli. steroid keyfi olarak kullanıldığında canınız yanar, üzülürsünüz. üzmeyin, üzülmeyin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol