sözlükteki yetkilerin hepten silinmesi

pixie
sözlükte yetki sahibi şahısların 27 şubat 2007 itibariyle "yazar" statüsüne düşürülmesi olayıdır.
independence’ın bu kararı vermekte çok geçerli sebepleri vardır, yargılanamaz ve sorgulanamaz. zira yargılamak ya da sorgulamak hiçbir işe yaramaz. karar kendisi tarafından alınmış ve kendisi tarafından uygulanmıştır.
eski yönetim elemanlarından birisi olarak şahsi fikrim, çözümün "yönetimdekilerin yetkilerinin alınması ve sözlüğün yönetim açısından kısıtlandırılması" olmadığı yönündedir. bir 27 şubat sabahı "pixie’nin yerine x moderatör görevine atanmıştır. darth sidious’un görevini y teslim almıştır. insomnia jim’in gammazlığı sona erdirilerek bu görev z’ye verilmiştir hepimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde bir sıkıyönetim duyurusu daha etkili olacaktı kuşkusuz.

bu sabah yapılan, başlı başına bir "ayağınızı denk alın" uyarısıdır.

independence’ın bahsettiği iletişimsizlik ve çekirdek aile sempatisinin bozulması, sadece işe yaramaz gammazların ve iş bilmez moderatörlerin suçu olmasa gerek, diye düşünüyorum. iğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batırmalıdır insan.

eğer bu şahane sözlük ortamında, gününün 20 saatini moderasyona verebilecek üye varsa hemen sesini yükseltmelidir. lakin son 6 ayda tüm yaşadıkları ve katlandıkları, başına gelen milyonlarca olay ve felakete rağmen, az biraz da olsa işlerin ucundan tutmaya çalışan, eski ilgisini gösteremese de elinden geldiğince katkı göstermeye çalışan pixie, yetersiz, üstünkörü ve tembeldir.

independence, angelus ve goetica’ya bu zor süreçte başarılar. dilerim herşey independence’ın istediği gibi olur.

dipnot: bu entry her an bir yönetici tarafından silinmeye gebedir. dostlar beni hatırlasın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol