tozları halının altına süpürmek

pixie
çok şahane bir taktiktir. gerekli malzemeler, bir adet süpürge (çalı süpürgesi olusa hele bir numara olur), bir halı, tozlu kirli bir oda, ve bir de saçmasapan bir zamanda verilmiş "evi süpür" emridir.

çalı süpürgesi, ki kendisi yüzyılın en şahane icatlatındandır, iki adet soruna sahiptir: birincisi süpürürken devamlı 90 derece şeklinde durmanızın gerekliliğidir. ikincisi ise faraş ile ayrılmaz bir bütün oluşturmasıdır. siz zaten isteksiz bir biçimde yalap şalap yerleri süpürmüşsünüz, bi de üstüne üstlük beliniz bükülmüş beyninize kan toplanmış, haydeee şimdi o tozları doldur bakalım faraşa. faraş inatla reddeder bu tozları. bi türlü doldurulamaz. tozları doldurmak için değil de sizi sinir etmek için yapılmış bi icattır adeta. süpürmenin bitmesiyle beraber, faraş ve kişi arasında gergin bir inatlaşma başlar. bir odayı tırışkadan süpürücem derken resmen bunalırsınız.

işte, halı o vakit sizi kurtarır. zarif bir çalımla halı köşesinden kaldırılır, tüm toz kir ne varsa halının altına kimseye çaktırmadan süpürülür, halı hafifçene yerine bırakılır ve muvaffak bir ifadeyle süpürge yerine konur.

bilim adamları buna da çözüm bularak elektrikli süpürgeyi geliştirmişlerdir. kasmayın.

(bkz: ölsün mikroplar)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol