düşünceniz butonu

independence
cok net anla$ildi ki kimse tarafindan bu butonun amaci ve degeri bilinemedi ve sirf bu sebeple an itibari ile kaldirildi.

amacim sozlukte buton kirliligi yaratmak degil, cok zaman yonetim ile alakali $ikayetlerinizi "ya bana kafayi takarsa" endi$esi sebebi ile dile getiremeyi$inizin onune gecmek ve olabildigince kaliteli, adil ve profosyonel bir yonetim kadrosunun temelini atmakti.sizlerin yapmasi gereken tek $ey yonetim kadrosu ile alakali $ikayetlerinizi hic cekinmeksizin du$unceniz butonu araciligi ile dile getirmenizdi, zira hicbirinizin nicki "benim tarafimdan ozel olarak incelenmedigi takdirde" bilinemeyecekti.oysa bu buton araciligi ile yazilan $u tur yazilar cok daha fazlaydi.

"hayat vapurlar simitler falan ne guzel."

"martilara simit atsak el ele kol kola bir ada vapurunda."

vs.

buradan da cok net $ekilde anla$iliyor ki kimi zaman sozlukte yukselen sesler sadece ses olsun diye cikiyormu$, kimsenin hakkini korumak yapilan adaletsizliklerin onune gecmek yahut bulundugu ortamin cok daha iyi bir $ekilde idare edilmesine katkida bulunmak gibi amaclari yokmu$.meger pek cok ki$inin derdi martilara vapurun kicindan simit atmakmi$.

hicbir interaktif ortamda goremeyeceginiz ve duyamayacaginiz buyuk bir konforun daha sonuna gelmi$ bulunuyoruz.yapimda ve yayinda emegi gecen....
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol