kürtaj

urban f
-kürtaj 24-26. haftaya kadar eğer genetik - kalıtımsal bir bozukluk ceninde tıbbi tüm tahlil/tetkiklerde görüldüyse yasaldır , devlet öder , doktorlar da dünyaya kesinlikle özürlü doğacak bir bebeği getirmemeniz için gerek psikolojik gerekse teknolojik tüm imkanları sunarlar.
-hele de hali hazır da sağlıklı bir çocuğunuz varsa onun yaşam standartları ve geleceğini düşünerek de kürtaja evet diyebilirsiniz , sadece eğitim masraflarından bahsetmiyorum , özürlü bir kardeşe sahip olmak hem sağlam çocuğa ailede ayrılan zamanı azaltacak hem de kendi hayatı boyunca-tüm yaşlarında- ve anne-babası vefat ettikten sonra bile sorumlu olacağı bir kardeş sahibi olacaktır.
-hamilelik psikolojisi kesinlikle tarif edilemez,bir dakika salya sümük ağlarken bir sonraki dakika içinizdeki canın pıt pıt kıpırdanmasıyla sizden mutlusu yoktur.bir de bu durumun istenmediğini düşündüğünüzde kürtaj akıl sağlığınızı korumak için tek yol olabilir.
-kürtaj bir nimettir , evet aynı zamanda bir candan vazgecmedir , ama hala töre cinayetlerinin işlendiği ve evlenmeksizin çocuğunu büyüten annelerin tü kaka ilan edildiği bir ülkede kürtaj bazen bir mecburiyettir.
-her çocuk isteyenin istediği hayat şartlarında ve zaman diliminde çocuk sahibi olabilmesi kürtaj olanın da operasyonu gerçekleştiren doktorun da dileğidir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol