lost

overload
öncelikle ilk sezonda ana yapıyı oluşturan taşların ikinci sezonda biraz daha detaylandırılmasıyla senaryo kurgusunun büyüsünün hem bozulup hem de daha da ilginçleştiği dizidir.
şöyle ki ilk sezonda kahramanlarımız hem ’’ onlar’’ ile diğer yanda ormanda ilk başlarda yaratık olduğunu sandığım şeyle ve ormanda buldukları deliğin gizemi ile uğraşmak zorundalardı.
ikinci sezonda bu durum daha çok safların oluşturması aldı. tabii ki olaya ençok heyecan katan bu kişilerin kendi aralarında ki rekabet ve transfer çekişmeleriydi. ( claire bu sene forveti olan charlie’yi bedelsiz bırakıp john locke’u transfer etti. diğer yandan kate hırçın orta saha oyuncusu sawyer ile 3 yıllığına sözleşme imzaladı.sayid ise shannon’un ani ayrılışı ile ligden çekilme kararı aldı.)ancak düşündüğümün aksine dizinin ana hatlarından bir olan flashback ler hala ilginçliğini ve estetiğini korumakla beraber ’’onlar’’ ın kim olduğu konusunu dahice işlemişler helal olsun. ama be adam o kara dumana ne oldu. ilk bölümlerde ormanın 5 metre içine girseler çıkıyordu bu meret 2. sezonun sonunda adamlar adanın bi ucuna baskına gidiyor kimsenin çıktığı yok. ancak her şeye rağmen hastasıyım. download zorluğu çekenler için 3. sezon linkleri .. ( bir dakika bunu söylemem yasal mı?)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol