spoiled

independence
ke$ke ellerim titremeden yazabilseydim tum bunlari.$ukur ki klavyem var, gozya$larim kagitlari islatmiyor artik.giderken ho$cakal dememene aldirmazdim belki, icimde bu derin nefretle harmanlanmi$ yuce bir a$k olmami$ olsaydi.ama olmuyor, her saniye aglamak istiyor gozlerim, fakat gururum elvermiyor.

sessiz ve yalniz saatler seciyorum kendime, genelde sabahin ilk i$iklarina denk geliyor bu saatler.sonra seni du$unuyorum, 24 saat icerisinde bulunan her saniye yaptigim gibi yine seni du$unuyorum.sessiz hickiriklara kapiliyorum ardindan, gozumden iki damla ya$ yercekimine yenik du$uyor.gidi$in diyorum icimden, gidi$in ke$ke bu denli hizli ve sorgusuz sualsiz olmasaydi diyorum.gitmenden ote cok $ey yapabilirdik aslinda, gitmek kacmaktir diyorum icimden, gitmek korkmaktir.zorluklar 1 sen 0 durumundayken uzakla$tin benden, oysa bu macin bir de rovan$i olmaliydi, bu $ansi aldin elimizden.hicbir $ey herzaman kotu gidemezdi, muhakkak tanrinin bizim icinde yarattigi guzel gunler vardi bir gun ya$ayabilecegimiz.

bir gun.

bir gun gelmeden gittin sen, ya$ayamadik o guzel gunleri.inanilmaz pi$manliklar icerisinde yaziyorum bu yaziyi, yaptigim hatalarin farkindayim, en azindan artik farkindayim, seni kaybettikten sonra.annenin "gitti o..gitti..kolu kanadi kirilmi$ bir guvercin yavrusu gibi kaldim yalniz ba$ima.." dedigini animsiyorum telefonda..sonra benim "hayir..yalniz degilsiniz! dun nasil yaninizdaysam bugun de yaninizdayim, yarinda yaninizda olacagim!" dedigimi hatirliyorum hayal meyal.oysa annenin kimseye ihtiyaci yoktu senden ba$ka, tipki benim de senden ba$ka kimseye ihtiyacim olmadigi gibi.oysa sen gittin.

ic organlarimi anestezi yapmadan alsalardi eminim ki bu kadar yogun bir aci ya$amazdim, en azindan uyku uyuyabilirdim baygin bir $ekilde olsa dahi.oysa artik uykular haram bana.icimi oyle bir ate$ kavuruyor ki, cehenneme dunyada kavu$mu$ gibi hissediyorum kendimi.bilemezsin..

kimseye anlatamiyorum, kimse ile payla$amiyorum olanlari.ah bir de sozluk olmasa iyice delirebilirdim eminim.elimden kayip giden a$k hikayesi ve geriye donup baktigimda gozumun onunde canlanan gulumsemen, kisik ama kanimi alevlendiren sesin.yeniden yanimda olman icin nelerden vazgecebilirdim bilemezsin.

gittiginden beri akan gozya$larimi yol yapmaya kalksam, okyanuslarda yuzmeye ihtiyacim kalmadan yaninda olabilirdim.

gittiginden beri cektigim acilari satirlara dokmeye kalksam, en kanli stephen king romanlarindan bile vah$i satirlar uretebilirdim.

gittiginden beri kaybolan hayatimi i$ik yapip karanliklara dogrultsam, tum $ehri aylarca aydinlatabilirdim.

ve gittiginden beri seni du$undugum ve seni ozledigim dakikalari birbirine eklesem ve insanliga sunsam, milyonlarca insan yeniden hayat bulurdu olumsuzluge dogru.

seni seviyorum prenses.

don ne olur..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol