selena

maliyeci
iki kuruş para kazanıcaz diye çocukların beyinlerini siktikleri bir dizi.rtük bu olayların neresinde duruyor bilmiyorum kesinlikle.nasıl bir anlayışlara sahipler bilmiyorum.

sana ne oluyor diyebilirsiniz ama yaram derin... geçen gün bir hababam sınıfı seyredeyim dedim,sinirimden kendimi kaybettim.içinde sigara içme sahnesi var diye yaklaşık 10 dakikalık bir kesintiye uğrattılar.bu filmin orjinalliğine bir saldırıydı şüphesiz.ayrıca "eşşoğlu eşek" lafını bile kesecek seviyede sansüre maruz bırakıldı son yıllarda artan seviyede.bu kadar büyük bir başyapıta böyle bir saygısızılığı bu bünye kaldıramaz nitekim.

bizim ufakken ve hala daha espiritüel zekamızın gelişiminde büyük payı bulunan hababam sınıfı ve kemal sunal filmleri bu uygulamaya tabi tutulurken,sokaktan toplanan 3-5 salak çocuk ve ikinci sınıf dizi oyuncularıyla,aptalca çekilen bu sihirli annem,selena,acemi cadı gibi dizilerin günün her saatinde karşımıza çıkmasına tahammül edemiyorum.rtük’ün ciddi anlamda gözden geçirmesi gereken konular var...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol