ayrıldıktan sonra arkadaş kalmak

goetica
ki$inin adı üstündedir sevgilidir,ko$ulsuz her haliyle sevilir..arkada$tan farkı vardır,sizin için anlamı farklıdır..eski sevgiliden arkada$ olunca ele ne geçer?bildiğiniz arkada$lık kavramına benzer mi?
veya $öyle de denebilir;
ha bir az ha bir eksik arkada$..ne farkeder?
sevgilisini gerçekten seven veya sevmi$ olan hic bir insan evladı arkada$ kalamaz.araya ba$kaları girer,kıskançlıklar girer arkada$ adındaki kar$ı tarafa çaktırılmamaya çalı$ıldıkça bunye kafayı yer en sonunda ise küçücük bir $eye dahi olsa patlaması $iddetle muhtemeldir.
sonrası zaten bellidir;
eski sevgili ki$isinin arkasından denmedik laf bırakılmaz,resimdeki gözleri oyulup ba$ ucuna konur,gerekirse bir yalan uydurulur..duma duma dum’dur..kırmızı mumdur..

ya$anılan her$ey butun guzel anılar da dahil olmak üzere bok edilir,hatta tam açıklaması ile skilip atılır bir kö$eye..

ha yok mudur sevgilisi ile arkada$ kalan ki$iler..mutlaka vardır,olacaktır..olmalıdır..lakin illa ki iki taraftan birinin az da ola çok da olsa hala duyguları vardır,belli bir süre belli edilmez/edilmemeye çalı$ılır ta ki eski sevgili/yeni arkada$ (!) ki$isinin ba$ka biri ile beraber olduğunu duyana kadar..tabi duymaktansa görmek gibi atraksiyonlu alternatif yollar da mevcuttur.
o andan sonra gene elde iki seçenek kalır..
1)"öeaah skerim omur boyu seni mi beklicem madem sen ba$kasını tercih etmi$sin o halde rica ediyorum bi siktir git.." demek
2)"seviyorum ulan bana ne kimle beraberse beraber onu kaybetmektense buna da razıyım yeter ki o olsun" demek

2. seçenek aptallıktır,o ayrı..

bir de ayrıyeten hic bir sınıflandırılmaya koyulmayan seçenek mevcuttur ki o da;

sevgili denilen insan evladı hic bir zaman sevilmemi$tir,o da sizi sevmemi$tir sadece bir süre takılmı$sınızdır..bundan $ahane arkada$ olur..olmasa da elde var 1 i$lemi uygulanır veya vakti gelince sığınılabilinecek limanlar listesine eklenir..

inatla ve ısrarla;
(bkz: eski ka$ardan tost eski sevgiliden dost olmaz)

(bkz: tostumu yedim bekliyorum)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol