ayvalikta tatil

bonuspaterfamilias
balıkesir ilimize bağlı ayvalık ilçesi sakin,gözlerden uzak,salt kafa dinlemek amaçlı tatil tasarlayanlar için ideal bir yerdir.
gerek istanbul’a çok uzak olmaması,gerek yerleşik düzeni, gerekse kilometrelerce uzunlukta devam eden ve %100 kum olan sarmısaklı plajı tercih nedenlerinin başlıcalarıdır.
her bütçeye uygun otel, pansiyon, apart otel bulmak mümkündür.yerli halkın büyük bir kısmı otel işletmeciliği yapmakta ve yerli ve yabancı turiste bu sebeple çok iyi davranmakta, misafirperver bir yaklaşım sergilemektedir.

sezonun 15 temmuz-15 ağustosta açıldığı bu beldede günün erken saatlerinden itibaren denize girilebilmektedir.deniz son derece temiz olup, dalgasız ve sıcaktır.

turist profiline bakıldığında; çoğunluğunu avrupa
’da yaşayan gurbetçi türkler oluşturmakla birlikte, ziyaretçiler çeşitlilik göstermektedir.

ayvalık’ta gezilecek yerler arasında cunda adası başta gelmektedir.ayrıca gün içinde teknelerce düzenlenen yat turlarına çıkılarak,ege’deki yunan adaları da rahatlıkla görülebilir.çarşamba günleri kurulan köy pazarı da doğal ürünler tercih eden ve büyük kentlerde ulaşamayanlar için çok fazla alternatif sunmaktadır..

gece hayatının çok yoğun olmadığı ayvalık’ta yirmili yaşlardaki gençler pek tercih etmese de benim gibi özel ilgi duyanlar için önerebileceğim yegane mekan, harika konsepti ile izleyicileri kendinden geçiren, fasıl mekanı ’şebinin yeri’dir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol