oktay sinanoğlu

walide sultan
gercek bir turk dehasidir bu bilim adamimiz. onunla ne kadar ovunsek azdir. boyle bir degeri tartisilmaz beyin ve bunca mutevazilik. ’ben oldum tamam’ dememek hala arastirmak hala bir seyler uretmeye calismak...
tamam yasli bir insandir su anda, fakat yazili eserlerinin sayisi, yasini cok fazlasiyla katlamaktadir. bilim adami agirligiyla yazacagi herseyi arastirmasi-arastirdigi her seyi yalin herkesin anlayacagibir sekile donusturup, okuyan insanlarla paylasmasi gercekten taktire sayandir.
ve tum insanligin ortak geleceginin refahi icin, dusunce uretmeye devam eden uluslararasi boyutta sevilen sayilan bu insani gercekten okumak iyi anlamak lazim.
kendisi bu basarisinin sirrini belki bir yerlerde sorulduysa aciklamistir, veya bundan kacinmistirben rastlayamadim. lakin kimya bilimini bu kadar iyi cozmus bir insan, hayatta herseyi cozecek kapasitededir zaten. herseyin bir kimyasi vardir askin bile(!)bir de ifade yetenegi vermisse tanri ortaya oktay sinoglu gibi inanilmaz bir bileske cikmis oluyor demek ki.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol