spoiled

independence
ne yapiyorum katran karasi gecenin sabaha baglanmak icin randevula$tigi bu saatte burada, inan hic bilmiyorum.sensizligin uzuntusu ve ak$am yemeginde fazlaca tuketilen mantinin sindirilememesidir belki de beni bu denli uykusuzluga iten.sigaralarin birbirine eklenerek tuketildigi bir saatin daha ba$indayim, diger elimde kola bardagi, aklimda sen, yuregimde sen.

odama yeni takilan havalandirma deliginden di$ari baktim, gokyuzune, kafami uzatabildigimce.o donen pervane de takildiginda yeniden bakamayacagimi bile bile baktim, uzun uzadiya.oysa cami acsam cok daha kolay olacakti belki, ama bilirsin zoru severim ben, en az senin kadar zoru.sonra dondum bu satirlari yazmaya ba$ladim, yeni yakilmi$ olan sigaram kullukte, hafif bir funda arar $arkisi ve yine aklimda sen.

gunlerimin en degi$mez elementisin, en azindan du$uncelerimde ve hayallerimde."sana bayiliyorum ya!" diyi$in aklima geliyor hemen nedense, kimbilir belki de cok nadir bu tur $eyler soyledigin icindir.keyifleniyorum bir anda, ne de olsa bana kimi zaman bayilan ve benim 7/24 bayildigim ve taptigim bir sevgilim var, kolay mi..

oyle cok seviyorum ki seni, bu sevginin ritmine kimi zaman ayak uyduramiyor kalbim, takiliyor bir yerde ve kendime geldigimde bir de bakmi$im ki kusmu$uz, darilmi$iz.ve bu darginliklar o kadar ani ve o kadar anlamsiz olabiliyor ki cok zaman, $a$iriyorum, hatta ne oldugunu bile anlayamadan daha da kotuye gidiyor durum, susmak en iyisi diyorum, susuyorum.

oyle cok seviyorum ki seni, kimi zaman seni sevdigime seni pi$man ediyorum bu sevginin $iddeti ile, biliyorum.bilmiyorum, anlamiyorum saniyorsun ama biliyorum, anliyorum.sensizligin kuf kokusu icime sindikce deliriyorum, bir an once yanina gelmek istiyorum ama bir an once, olmuyor.kahrolasi dunyanin lanet olasi i$leri yakami birakmiyor, silkip atamiyorum her $eyi, bir turlu ula$amiyorum sana.sonra bir anda annenin "sen de bizim bir evladimiz sayilirsin artik, ben okeyi verdim hazirliklara ba$la" cumleleri du$uyor aklima bir yerlerden, yeniden keyifleniyorum.kendi icimde gelgitler ya$iyorum, dolunay olmasa bile.zaten ben dolunay zamanlarinda sakinle$iyorum diger insanlara tezat ve asi.

oyle cok seviyorum ki seni, her $eyi bir kenara birakip sabah 05:18 de sana bu satirlari yaziyorum, 3 senedir yazdigim onca sayfalar arasindan okuyabileceklerin tek bunlar olabilecegini bilerek ve bunu isteyerek.

oyle cok seviyorum ki seni, sesindeki sitemi ve soguklugu duydugum, hissettigim zaman icimde aktif bir fay hatti hissediyorum, her an kirilmaya hazir.oysa dunyada en son istedigim $ey bile degildir seni uzmek, kirmak.

ve oyle cok seviyorum ki seni, sana yazdigim kelimelerin bitmesine, cumlelerin tukenmesine bir turlu razi olamiyorum, durmadan yazmak istiyorum, fakat olmuyor.o an anliyorum ki bende ki tek sonsuz $ey sana olan a$kim, sevgim.

oyle cok seviyorum ki seni..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol