sözlükte tartışmalar

pixie
son iki aydır sürekli sözlük yazarları arasında tartışmalar sürüp gitmekte. "olur böyle şeyler, normaldir, insanız" diyorduk ancak olayın resmen suyu kaçmış durumda. açılan başlıklar üzerine kavgalar, verilen alınan oylar üzerine kavgalar, siyasi görüşler üzerine kavgalar, dini görüşler üzerine kavgalar, sen bana şunu dedin bana yamuk baktın kavgaları...

sözlük yazarlarını, hepsini, tekmili birden akıllı olmaya çağırıyorum.

burası ne bizim tatmin yerimizdir, ne de hırslarımızı bastıracağımız yerdir. beğenmiyorsanız ayar verin. dayayın döşeyin. ama nedir bu houston aracılığı ile sürekli kavga eden yazar durumu? buraya birşey ispatlamaya mı geliyoruz? öyleyse hepimizin kimlik bölümü olsun isim soyad cinsiyet dini görüş tuttuğu takım sevdiği renk hepsini yazalım.. burası kimsenin kimseye hesap vermek zorunda olmadığı bir yerdir. yorum yapmak istiyorsanız oy kullanın. görünüş odur ki yazarlarımız hiç de oy kullanmamaktadırlar. birbirine girmek daha kolay, değil mi.

sinirler gerilsin, kavgasını eden alsın başını gitsin. sonra nickinin altına göndermelerle dolu bir entry girsin, airlines’ın altına adını yazalım sen sağ ben selamet.. nedir bu?

bu sözlüğe yazarken kendimizi gereğinden fazla mı kaptırıyoruz? geçip gitmeyin. düşünün.

şımardık mı?

sözlüğün hoş havasını, artan üye sayısını kullanacağımıza boyuna kavga edelim biz. sözlüğün içine girdiği samimi havayı bu vıcık vıcık laubali hale çeviren msn’e de bir çift lafım var ama sırası değil.

sizleri bilmem, ama biz burda eğleniyoruz.

herkes egolarını evde bırakıp sözlüğe gelsin de hep beraber eğlenelim.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol