gibi

galahad
Feyyaz tarzı komediyi sevmeyen biri olarak, ilk bölümü ben de çok beğendim. Hatta bunun üzerine gittim exxen üyeliği de aldım. Tam tahmin ettiğim gibi, en komik bölümü youtube'da ücretsiz yayınlamışlar ki millet bunu izledikten sonra üye olsun. Şeytani plan işe yaradı.

İlk bölüm her ne kadar kahkaha attıracak seviyede mükemmel olsa da diğer bölümler için aynısını söylemek zor. Henüz daha 5. Bölümdeyim ama arada izlediğim bölümler, ilk bölümün çeyreği bile değildi.

Ama yine de itin götüne sokmamak lazım. Farklı tarz, illa kahkaha attırmasa da yaşanan mevzulardaki gerilim, merak duygusu falan yine kendini izlettiriyor. Özellikle şu nü model bölümündeki gerilim çok iyiydi.

Son olarak exxen platformuna da parantez açmak istiyorum; sizin yapacağınız platformun amk. ulan nerede görülmüş para vererek üyelik aldığın bir stream servisinde reklam sokulduğu. Atıyorum gibi izliyorsun, bölüm 35 dk, eğer sen 20 liralık paketi alırsan, sana 6 - 7 tane geçilemeyen reklam sokuyorlar. İnanılmaz olay. Hayır yani daha az paraya amazon prime video var ve senden bin kat daha kaliteli. Neyse artık gibi bitsin zaten hayatta uzatmam. Bok gibi sistem.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol