fahrettin koca

meekma
hikayeler paylaşarak bizi ikinç dalgaya hazırlayan değerli bakanımız.


aşağıdaki hikayeyi "önemsemedim" yazan yere kadar gülmeden okuyabildim.

"Bayram dönüşü korkusu
Bayramın 1. günü, teyzemin geliniyle kalabalık bir misafir topluluğuna yemek hazırladık. Ertesi gün gelin pozitif çıktı. Bayramdan sonraki ilk gün şiddetli baş ağrısı duydum. Sinüzit ağrısına benziyordu. Önemsemedim. İstanbul'a döndük. Eşime, en küçüğünden en büyüğüne çocuklara da COVID tanısı kondu. Anneme, babama, dayıma, teyzeme virüs bulaştı. Onlara bir şey olacak korkusuyla gözüme uyku girmiyor.
- Adının belirtilmesini istemeyen bir hasta"




eved.. adını vermek istemeyen izleyicimiz dert tasa etmeden kalabalık misafir topluluğuna yemek veriyor, ertesi gün gelin govik pozitif çıkıyor siklemiyor, başı ağrımaya başlıyor onu da önemsemiyor ama meğersem goronaymış... izleyicimiz kendi ailesinde de herkese bulaştırmış.. hikayenin bu noktasından sonra önemsemez teyzemiz birden civcivlerine sahip çıkan anaç tavuğa dönüşüyor. govik bulaştırdığı çocuklarına bişey olcak korkusuyla uyuyamıyormuş.. kesin öyledir.

tekrar hatırlatayım aşı hazır. hazır olmayan şey sizsiniz. psikolojinizi yere sermek için her şeyi yapacaklar.. yaz bitiminde yine eve kilitlemeler başlayacak.. durdurulmadıkları sürece durmayacaklar. bu iş böyle devam edecek. siz pes edene kadar.


hükümetlerin tek merkezden yönetilmediği, medyanın bağımsız olarak haber verdiği, varlığı bile tartışmalı virüs denen bir canlının 8 metre uçtuğu, hiç kimsenin menfaatine tapmadığı bir dünyada yaşadığınıza inanıyor olabilirsiniz. ben o dünyada yaşamıyorum. çünkü o dünya hiçbirimize mutluluk getirmeyecek.

bir an önce dünyanızı değiştirmeye bakın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol