the last of us part 2

galahad
Çıktı ve tam 1 hafta oldu. Kısmetse bir kaç gün sonra başlayacağım. Malum yarın da ayt var.

Oyun hakkında sosyal medyada, forumlarda dönen çok fazla ikiye ayrılma durumu var. Bir taraf 0/10 basarken diğer taraf 10/10 veriyor. Kullanıcıları kağıt gibi ortadan ikiye ayırmış durumdalar.

Henüz bir tane spoiler yedim. Ama bu olayların neden çıktığını biliyorum. Sjw belası maalesef oyunlarda da kendisini sıkça göstermeye başladı. Yine maalesef tlou2 buna kurban gitmiş gibi görünüyor...

Tabiki daha oynamadım ve nefret dolu tayfa gibi oyuna 0/10 basacak değilim. Her ne kadar çıkan olaylardan memnun olmasam da oyun elindeki hikayesini gideri olacak şekilde veriyorsa, ona göre değerlendiririm. Ben sevmiyor/desteklemiyor olsam da dünyada böyle insanlar var. Nefret duysam da gerçek değişmeyecek. Bu arada oyuna olan nefret sadece eşcinsellikle alakalı da olmayabilir. Büyük ihtimal bunu güçlü kadın, beyaz erkek düşmanlığı, siyahi güçlü kadın gibi şeylerle sosladılar. böyle antin kuntin şeyleri abartmadan yapsaydılar eminim tepkiler bu kadar olmazdı..mesela uncharted 4'te çok ufak şekilde vardı böyle şeyler ama pek göze batmadığı için konuşulmadı.

Bu apayrı bir konu tabiki. Bazı insanların, Oyunun muhteşem teknik detaylarını bile görmezden gelmesini sağlamış durumda.

Önümde çok oyun var. Tlou2 yıllardır da beklediğim bir oyun evet ama sindire sindirr günde en fazla bir saat oynayıp, sonlandırmayı düşünüyorum. Zaten oyunun toplam süresi ortalama 20 ila 25 saat arasıymış. Oldukça uzun bir süre.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol