sosyal medya

meekma
neler deneyimlenebilir soruları bitmedi..

neler deneyimlenebilir.. örneğin çocuklar anneleri babaları hakkında bilgi alabilir. basit bir bilgiden bahsetmiyorum yani facebooktaki fotoğraflara bakmakla bir albüme bakmak arasında çok muazzam farklar olmayabilir.. bakış açına göre tabi..

benim kastettiğim şey sözlük reddit filan tipi şeyler.. bir çoğumuz annemizin babamızın yaşadıkları döneme ait olaylardaki tepkileri ne olmuş doğrudan gözlemleyemiyoruz. yani mesela kennedy vurulunca benim annem çok üzülmüş ama bu bana anlattığı şey, doğrudan o anın bilgisi değil.

mesela şimdi ben burada yazıyorum. bugün yaşananlar, dünya, hayat vs vs.. şu anda okuyacak olanlar için. ama benim çocuğum büyüyüp okumayı öğrendiğinde ya da o yaş biraz erken, gençlikten yetişkinliğe adım attığında filan daha mümkündür, "benim babam filanca konu hakkında ne düşünmüş acaba" dediğinde gelecek buralara bırakılan yazıları görecek.

internetin yaşı göz önüne alındığında bunu yapan genç birey sayısının pek fazla olduğunu sanmıyorum. ama zamanla artacak.

çocuklar anne babalarının suriye iç savaşı için, balinalar için, türkiye için neler düşündüklerini, o an akıllarından geçen haliyle okuyabilecek.

çok enteresan bir deneyim olacak bence.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol