feminist

hiidontcarethx
söylenene göre kadın ile erkeğin eşit olduğunu düşünen ve bunu savunan erkek veya kadın.
kendilerinin çeşitleri vardır.
yukardaki tanıma uyan ve gayet mantıklı olan kadınlarımız var.
yukardaki tanıma uymakla kalmayıp, sürekli erkek cinsini aşağılayan ve kadın cinsini yücelten yarı cehal kadınlar da bulunmakta. bunlar genelde obez olmalarıyla bilinirler ve içlerinde bulundurdukları kompleks o koca bedenlerine bile sığmaz dışa taşar. (bkz: kusmak)
İkinci çeşit feministe denk gelene kadar bu feministler hakkında dönen geyiklere hiç anlam verememiştim...
lezbiyeni, sadece koca parasıyla geçinip asalak gibi yaşayarak feministim diye gecinenleri, say say bitmez çeşitleri. ama en kötüsü bile kendini ezdirmeyecek bilinçte olduğu için 15 yaşında türbanı kafasına geçirip 17-18 yaşından itibaren okulu bırakıp ailesinin kendine koca bulmasını bekleyen feminist değil ama namuslu! kızlarımızdan iyidir.
benim kadın erkek eşitliği konusundaki düşüncem ise gayet basit. genetik olarak kadın ve erkek eşit değildir. bunu savunmak ise saçmalıktır zaten. kadının beyninde erkeğin beynindekinden daha iyi çalışan bazı bölümler vardır, erkeğinde kadından. ikisininde eşit olması gereken yer hak, hukuktur. ikiside aynı derecede iş imkanına, eğitim imkanına sahip olmalıdır ve hakimin karşısında eşit olmalıdır. umuyoruz ki bu bütün dünyada sağlanır ve artık kimse ben feministim demeye bile gerek duymaz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol