24 mayıs 2017 ekşi sözlük protestosu

independence
simdi bizdeki durum su sekilde cereyan ediyor.

bir firmanin avukati bize mail atiyor, alakali entryi inceliyoruz ve icerisinde gercekten yasayi delen(bak zorlayan demiyorum delen diyorum, zorlayana ilismiyoruz bile) bir ifade varsa sirf onu editliyoruz ve altina da yonetim notu konduruyoruz. darıca hospital park çalışanı rezaleti basliginda bunu gorebilirsiniz. sahsin avukati bize mail atti, inceledik, gerekli kismi sildik ve yonetim editi kondurduk entrynin icerisine, avukata da mail attik "gerekli yer silinmis ancak entry silinmemistir, yasal yollariniz aciktir" seklinde bitti gitti.

meltem banko olayi zaten bambaska bir alem. kadin kafasina gore basligimi silin diye mail atmis, "yavas silelim sacimiz basimiz dagilmasin" dedik ve ustune bu durumu sozluge tasidik irdeledik.

simdi eksi sozluk koskocaman bir kominite ve para makinesi. sozlugun sahipleri akan para muslugunun zedelenmemesi icin her tur soytariligi yaparlar, yoksa dürüm yiyemezler nusret'e gidip fotograf cektiremezler, kilolari erir vs.

oysa bizde durum o sekilde degil. sozlugun reklam anlaminda bir geliri yok(olsaydi da durum degismezdi gerci), dolayisi ile gelir kesilecek diye bir endisemiz de yok. bu sebeple kralina gider yapabiliyoruz son derece rahat bir bicimde. bilgisozluk.com kapansa .net var, o kapansa .org var, onu da kapatsalar 301 i cakip sifirdan bir domain alip orayi da acabiliriz, hic sikinti degil. cunku kesilecek bir gelirimiz yok, cunku sozlugu 13 senedir kendi cebimizden canli tutuyoruz, herhangi bir sistemin kolesi kopegi degiliz.

rabbim 2017 senesinde halen paranin kolesi olanlara ozgurluk nasip etsin ne diyeyim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol