olası bilgi sözlük buluşması

uptofate
iyi akşamlar,

özel hayatımda yaşadığım sorunlar neticesinde sözşüğü bırakma kararı aldım. sözlükle veya içindeki yazarlarla alakalı bir durum söz konusu değil. sadece böyle olması gerekti ve böyle oldu. durumdan zaten birkaç yazar haberdardı.

olan buluşmaya oldu. zaten başta ne olur ne olmaz mentalitesine uygun bir şekilde, bütün faktörlerin katılımcılar tarafından belirlendiği bir sistem ortaya koymuştum. ( sözlüğe girdiğim ilk girdide anlattığım mash tipi ağ ) bu düzen sayesinde benim organizasyondan çekilmem organizasyonun planlanması ve uygulanması aşamalarında sorun çıkarmayacaktır diye düşünüyorum.

liste ve gerekli notlar yukarda. eğer birisi sorumluluk aldığını beyan ederse benimle iletişimde olan yazar arkadaşlar da onlarla iletişime geçer. zaman konusunda finale yaklaşmıştık, yer konusunda da birkaç yazar tavsiye vermeye hazır durumda. oylama vs, sanıyorum bu noktadan sonra sizin bileceğiniz iş. ama gerçekten kaliteli yazarlar katılıyor, buluşma gerçekleşsin ve güzel zaman geçirin isterim.

sorumluluktan kaçma veya verdiği sözü tutamama gibi bir izlenim oluştuysa, affola. tamamen kişisel sebeplerden dolayı, birkaç yazar bu sorunlar hakkında daha önce de belirttiğim üzere fikir sahibi, bırakıyorum. temmuzda geri dönme ihtimalim var, eğer dönersem ve bu konu hakkında oluşmuş şüpheler varsa dilim döndüğünce anlatmak isterim.

"şeffaf adamım, benim bağırsağımdaki b*k bile gözükür." ( veda yazısına s*çmak)

geçirdiğim güzel zamanlar için tüm yazar arkadaşlara teşekkür ederim. kırgınlık duyan yazar arkadaşlar da affetsinler, gelince/gelirsem devam ederiz umarım.

unutmayın beni diyor ve gidiyorum.
güzel günleriniz olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol