independence'nin yaşadığımız şehri ifşa etmesi

bigcoder
delinin biri kuyuya taş atar kirk akilli cikaramaz derler.

kafkef nickli yazar adana ilinde yasamis oldugunu gezi parki olaylari basligi altinda kendisi yazmisti, aldigi eksi oylardan sonra entry sini kendisi silmisti, kaldiki 1.7 milyonluk adana ilinde yasadigini soylemek kisinin ozel hayatinin gizliligini ihlal sayilamaz. belcikadaki patlama ile alakali actigi baslik altina yazdigi entry i bircok defa editlemis ekleme cikarma yapmistir, entry nin ilk halini gorenlerin o entry nin troll ifadeler icerdigini biliyorlar, bilmeyenler icin gecmise yonelik olarak tum hallerini istersek buraya dokebiliriz.

internet yayinci ve barindiricilari
ile alakali kanuna gore bu websitesi uzerinde yapilan islemler en az 6 ay kayit altinda tutulmak zorundadir, sildiginiz entryler 6 ay sure ile saklanir, luzumu halinde sadece adli makamlara talep dogrultusunda verilir veya sorusturmasi kamu hukukuna giren suclar (devlete hakaret, teroru ovme, cocuklara yonelik cinsel istismar, sucu ve sucluyu ovme v.b) resen bizim tarafimizdan suc bildirimi yapilabilir, bu sadece entryler ve basliklar icin gecerlidir. bunun haricinde sizin sildiginiz entryler zaten veritabani icin yuk olusturur ve saklanmasi bize kulfettir.


muhalif baslik veya entry silinse idi sozluke ve independence nin sahsina yonelik elestirel bir cok yazi ve yazar ucurulurdu.
entrylerin neden silindigine dair genis aciklama zaten mevcut, tekrar aciklama yapmaya gerek yok.
herkes hukuk dairesi icerisinde, her turlu fikrini sozluk formatina uygun olarak beyan etmekte ozgurdur.

ozel mesajlarin okunmasina gelirsek; bu sozluk yazilimini yapan ekipte yer alan kisi olarak benim, yillarini bu platforma adayan independece nin ne de baska bir yoneticinin ozel mesajlari okumadigina garanti veriririm, ki ozel mesajlar aes128 kripto ile sifrelenmistir, her ozel mesaj icin benzersiz bir anahtar olusturulur, gonderen ve alici haricindeki kisilerin bu mesajlari okumasi icin olusturulan key i bilmesi lazim, isimiz gucumuz yok kisilerin ozel mesajlarinin sifrelerini kirmayami ugrasacagiz.

hukuk da bir deyim vardir müddei iddiasini ispatla mukelleftir. ortaya bir iddia atip ispat edemeyen kisi yada kisiler, her neye inaniyorsa onun gazabina ugrasin.

bu kadar uzun bir aciklamadan sonra bize guveni olmayan kisiler olursa buna cok uzuluruz.

baska platformlarda ciddiye dahi alinip cevap verilmeyecek bir konu da size deger veren yonetimin sizi onemsedigini ve aciklama yapma zorunda hissettigimize nazari dikkatinizi celp edin lutfen.

edit: harf hatasi
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol