yaran inci sözlük ayarları

pipolarbozuk
nasıl olmaz dediğim başlık.
inciyi yavaş yavaş kaybettiğimiz sıralar da yüzümüz de tebessüm oluşturabilecek muntazam ayarlardır. geçenler de okuduğum bir tanesini size takdim etmek isterim. zira ben güldüm.

başlık: migrosta verdiğim efsane ayar

beyler biliyosunuz ayar verme konusunda özel dersler alıyorum burada ki hikayelerle yaşadığım olayları evde analiz yapıp yeni taktikler oluşturuyorum. bugün markete gitmeden önce yine aynaya bakıp fatih terimin arsenal maçı öncesi konuşmasını yaptım ve artık hazırdım.

migrosa girip usulca kasalarda ki elemanlara bakıp birini gözüme kestirdim ve evde hazırladığım listeye bakarak alışverişimi yaptım. gözüme kestirdiğim elemanın kasasına gittim ve sıraya girdim. sıra yavaş yavaş erirken bende kafamda ayar verebilmek için ortamı tarıyordum. sıra bana geldi, eleman tek tek aldıklarımı kasadan geçirdi ve fiyatı söyledi. bende çıkardım parayı öderken ağlamaklı oldum ayar vermelik bi durum olmadığı için, tam o sırada gözüme kasiyerin yanında ki prezervatifler takıldı. belki bu ortamda bi kıpırdanma yaratır diye düşünerek durex teen aldım bunu da alıcam dedim. eleman kasadan geçirdi ve 12.90 dedi, elimi cebime attım kurcalıyorumdum ama para denkleşmiyordu bir türlü. bu arada sıra beklemekten yorulan arkamda ki kadın " hadi yaa seni mi bekliyicez bi prezervatif parasını denkleştiremiyor musun " dedi. beklediğim fırsat gelmişti, besmele çektikten sonra arkamı döndüm ve " keşke biraz ucuz olsaydı da baban denkleştirebilseydi " dedim. sözümü bitirdiğim anda migrosta çalan klasik müzik durdu ve rocky balboa müziği çalmaya başladı. kasiyer ona ayar vermediğim için teşekkür etti ve prezervatif parasının üstünü tamamladı. eve geldim ve prezervatifi duvarda ki rahmetli dedemin resminin yanına astım
(predatorio7, 17.02.2016 18:07)-incisözlük.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol