kanzuk

independence
hakkinda kimi dusuncelerim var, aktarayim bari.

oncelikle biliyorum, bir avukat olarak iyisin hossun. basarili bir avukatsin ona lafim yok. dürüm konusunda da expert sayilirsin, o da takdire sayan, ve fakat gel dikiz ki eksi sozluk kadar buyuk bir kominiteyi tepeden inme sayilabilecek bir sekilde yonetmek icin cok tecrubesizsin. avukat olmana ragmen insanlarin isteklerini taleplerini gormezden gelmenin sonuclarini cozememissin. yahu en yakin ornek gezi parki direnisi degil mi, oradanda mi ders alamadin?

eksi sozluk'un mali anlamda sahibi olabilirsin ama bu küstürdüğün insanlar yoksa sen de yoksun, once bunu bi anla. kainatin en muhtesem futbol stadyumunun sahibisin ama icinde mahalle takimlari bile mac yapmiyor, tribunler bombos, ne faydasi var bir dusunsene.

zaten fazlasi ile para kazaniyorsun, adini sanini kimse bilmezken bir anda eksi sozluk sayesinde ismi bilinir birisi haline geldin, biraz tokgozlu olsana? daha fazla para ugruna bu insanlarin saygisini yitirmek, bu insanlari küstürmek bugun olmasa bile kisa zamanda sana negatif donusler saglayacak bil bunu. bugun bir kar tanesi olarak gorulen bireysel etkilesimler, yarin sana kartopu misali donecek, ahan da buraya yazdim.

kendi elinle kendi sistemini cokertiyorsun, ssg'yi mumla aratiyorsun insanlara.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol