essay

hmmmmmtmmcnm
what are the benefits of...... , do you believe that are there any of ....... gibi kalıp sorulara karşı yazılır. grammer herşeydir. organizasyonu oturtmak şart. zorlanmadan 1000-1500 kelime yazarsanız sizden iyisi yok. benden size birkaç öneri,
soruyu okuyun ve 2 tane seçenek belirleyin. mesela why do people travel denildiğinde personal reasons and business issues diyerek 2 tane ideamızı bulduk. iki fkrimiz için iki topic oluşturun ve herbir topic için destekleyici fikirler bulun. sadece ikişer cümle. her fikrimiz için birer tane örnek buldukmu tamamdır. all in all diye başlayıp conclusion cümlenizide yazarsanız tamamdır. outline bitti.
essayinize genel bir cümleyle başlayın. the majority of people knows that...., nowadays..., gibi başlangıçlar uygundur.researchers said that diyerek fikrinizi söyleyin. kimse gerçekliğini sorgulamaz. statistics shows that...., buda güzel bir kalıpdır. kimse o istatikleride sorgulamaz merak etmeyin. örnek verdikden sonra in light od this example ya da this example demonstrate that gibi kalıplar kullanıp örneği neden verdiğinizi söylerseniz çok şahane olur. bu kalıplarla paragrafları bitirebilirsiniz.
conclusion bölümümüzde all in all, in conclude, to sum up gibi kalıplarla başlayarak thesis cümlemizin bir değişiğini yazıyoruz. tense leri değiştirebilirsiniz, kelimelerin eş anlamlılarını yazabilirsiniz veya fiilleri isim yaparsınız fark etmez. her paragrafta yazdıklarınızı birer cümle özet geçip in my opinion; diyerek kendi fikrimizi yazıyoruz. essay bitmiştir tebrikler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol