fenerbahçe

isyankarmuhabir
bu savaşı siz başlattınız. tarihimize, değerlerimize, onurumuza, namusumuza dil uzattınız. bizi daha önce çamur attığınız, cemaat desteği ile içeri tıktırdığınız, siyasi iktidar yumruğu ile yere serdiğiniz kişilerle karıştırdınız.

savaş ilan ettiniz, kulübümüzü ele geçirmek ve cemaatçilere teslim etmek, siyasi iktidara secde ettirmek için harekete geçtiniz. adliyenizle, emniyetinizle, medyanızla, meclisteki uzantılarınızla, bürokratlarınızla cephe oluşturdunuz karşımızda. fenerbahçe karşısında futbolda, basketbolda, voleybolda kaybetmekten başını kaldıracak hali kalmamış karaktersiz, aciz, ezik ne kadar bukalemun kılıklı var ise sizin ( haliyle akp + cemaatin ) yanınızda saf tuttu. ortalıkta solcuyum, demokratım, laik ve atatürkçüyüm diye dolaşan 6alatasaraylılar, 8taşlılar bile cemaatin adli, siyasi örgütlenmelerinin başlattığı medya destekli linç operasyonuna alkış tuttu. savaş ilanınız ve saldırınız açıktır. siz fenerbahçe’ye yani bizim sevdamıza saldırdınız.

kimse arada değildir. ya bu operasyonla beraber saldıranlardansınız ya da onuruyla, namusuyla, cesaretiyle direnen sari - lacivert çubukludan yanasınız…

korkumuz yok! çekincemiz yok !

başımız dik, onurumuzla, gururla candan bağlı olduğumuz sari lacivert çubukluyla haykırıyoruz..

savaş ilaniniz kabulümüzdür!

buradan çok net söylüyoruz “bugün siyasi iktidarın, cemaatçe yetiştirilmiş emniyet, medya, adliye destekli bu operasyonuna direnmeyenler, yarın gururla ve özgürce dalgalanan fenerbahçe bayrağının gölgesine sığınamayacaklardır”… savaş başlamıştır, kaçan namerttir..


not: taraftar derneklerinden birinin açıklamasıdır. altına imzamı atarım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol