dulların potansiyel orospu olarak görülmesi

darth sidious
bosanmis kadinlarin daha once deneyim yasamis olmasindan mutevellit bunu tekrar ve onune kim gelirse onunla isteyecegi gibi igrenc ve bir o kadar da inanilan gorustur. kocasindan bosanan bir kadin tek basina yasarken binbir zahmet ceker. normal kadinlar gibi istedigini giyemez, istedigi arkadaslariyla gorusemez cunku ortamda erkek varsa ona vereceginden suphelenilir, hayatini kendi hayati gibi yasayamaz. belki istanbul ya da buyuk sehirlerde bosanmalarin artmasiyla durum biraz duzelmis gorunse de butun icin ayni seyi soylemek mumkun degildir. ve hala esiyle anlasamamak, onun himayesine girmektense kendi ayaklari uzerine durmayi istemek suc gorulur yurdumda.
darklord
erkek hegemonyasinin namus kisvesi altinda kizlik zari engelini empoze ettigi bir irkin ahvadi olan turk erkeginin artik bu engeli ve bir efendisi olmayan yani dul olan kadin icin penisi ile du$undugu $ey. kadin artik duldur e$i yani efendisi artik yoktur ve kadin kizlik zarini yitirdigi icin herkese ama ozellikle kendisine verebilir cunku ona gore dul kadin isteriktir, libido su tavan yapmi$tir. her kadin bir anne adayidir ve anne kutsalligi sadece kadinlara bah$edilmi$tir empati buyuk yetenek ister herkezin bi kiz karde$i, sevgilisi, annesi vardir.
varsildakiyokluk
cinsel organıyla düşünen yurdum erkeğinin dul kadının ’nasılsa geçiş serbest’ diye iğrenç bi tanımlamayla ırzına geçme isteğini dile getirmiş söz öbeği.
grafolog
eğer ki bu önerme doğruysa, bütün kadınlar potansiyel orospu olarak görülmelidir. sonuç olarak evli olan kadınlar da potansiyel olarak dul olabilirler. buradan da onların da potansiyel orospu olduklarını çıkarmamız gerekir. bu açıdan bakıldığında ne kadar salakça bir önerme olduğu ortadadır.
elma sekeriiii
açık kapı denilen bir tabir vardır, bu tabiri de gerikafalılar genelde bu bayanlara yakı$tırırlar.

anlamı; "artık zar mar gitti, kocası da yok ba$ında... kime verirse verir" dir.

senin ruhun o...pu olmu$ ey cahil...
independence
az geli$mi$ ulkelerdeki seks acliginin vardigi noktalardan biri daha.

kanada’ya git, isvicre’ye git bakalim orada da bu gozle bakiyorlar mi dul kalmi$ kadinlara. aclik sinir tanimayinca oluyor boyle handikaplar tabi.
aysemayse
işte bakireliğin bu kadar önemli olduğu, erkeklerin kendilerini bu kadar önemli ve egemen hissettikleri bir ülkede meydana gelebilecek en doğal olaydır. bir de şu versiyonu var ki, genç kadın evlenir boşanır, arkasından "yazık oldu kıza derler", neden dersin? cevap yok, inanılmaz ama gerçek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol