dövme

goetica
kesinlikle temiz ve kaliteli bir yerde yaptırması farz olan eylem.zira paraya kıyamayıp pintilik yapılır ise omrunuz boyunca vucudunuzda kötü bir desenle ya$amanız veya hastalık kapmanız i$ten bile değildir.
onun dı$ında yaptırmadan önce ki$iyi acıyacak diye çok strese sokar en nihayetinde vucudunuza batacak olan iğnedir lakin ciddi anlamda bir acı hissettirmez verdiği acı epilasyon,sinek ısırığı,çimdik acısı gibidir.zaten iğnenin 3. girip çıkı$ından sonra deri uyu$ur ve daha fazla acı hissetmezsiniz.
dövme yapılmadan önce bir kağıda çizilir ardından döve yaptırılacak olan yere bir madde sürülür ve kağıt ustune bastırılıp $ekli çıkarılır.ardından dövme yapılır.
dövme yapılmadan önce "içki içeyim uyu$urum acımaz" diye bir fikriniz dü$ünceniz olursa eğer sakın ola yapmayınız zira alkol kanı sulandırdığı için normalde kaybedeciğiniz kanın 3 5 katını kaybedersiniz.
dövme yapıldıktan sonra 1 hafta kesinlikle su ile temas edilmemelidir.güne$ görmemelidir.gunde 4 kere de krem sürülmelidir.yoksa deriniz gerilir ve dövmenin $ekli bozulabilir.
istanbul’da en güzel dövme yapan yerlerden biri kadıköy/negatiftir.biraz pahalıdır lakin gerçekten temiz ve kalitelidirler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol