paris’teki versiyonuna euro disney denilmektedir ayrıca işletmesini de bizzat fransız devleti yapmaktadır çünkü çok karlıdır, burdan özelleştirme hastalarına kapak olacak bir hadise çıkmaktadır.
disneyland
(bkz: seeyouindisneyland)
artik ankara’da da bulunacak olan efsanevi eglence merkezi.toki tarafindan yil sonunda in$aatina ba$lanacakmi$.bu proje icin 15 milyon metrekarelik alan belirlenmi$ ve 3 sene icerisinde in$asi sona erecekmi$.ilk etapta 3 milyon metrekarelik bir alana kurulacak olan disneyland, zamanla geni$letilerek 15 milyon metrekareye cikartilacakmi$.
sirf bunun icin her hafta sonu ankaraya gidilir.
sirf bunun icin her hafta sonu ankaraya gidilir.
japonyadaki depremde yaklaşık 30bin kişinin mahsur kaldığı eğlence merkezi.
tokyo’daki versiyonu ile disney firmasinin dunyanin parasini goturdugu, disney kahramanlarinin cirit attigi, genellikle her bes adimda bir siritarak size el sallayan bir alaaddin’e, ariel’e rastladiginiz eglence mekani.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?