diş beyazlatma

independence
yogun sigara ve kahve tuketenlerde diş sararmalari ciddi bir sorun halinde, kendimden biliyorum. diş beyazlatma işlemleri bu tur sararmalarin belirli bir süre onune gecebiliyor. mavi isik altinda discilerde yapilan dis beyazlatma islemleri hem kısa sureli, hem maliyeti uygun hem de 40 dakika icerisinde tesirli olabiliyor.

misal bugun gittigim discide dis beyazlatma ucretleri normalde 1700tl iken bir sebepten oturu 1400tl ye inmis. ilk seans yaklasik 40 dakika suruyor ve 1 hafta sonra da ikinci seans yapiliyor. daha ilk seansta yaklasik 2/3 ton kadar bir beyazlik elde ediliyor ancak esas beyazlik ikinci seansta elde ediliyormus.

bu arada islemlerden sonra 2 hafta boyunca cay, kahve, sigara ve asitli yiyeceler ile icecekler kesinlikle yasak. dislerinizin eskiden de beter olmasi muhtemelmis.

not: elbette ben ilk seanstan 2 saat sonra sigaraya sarildim. simdilik kahve ve caydan uzagim.
independence
işlemden sonra sunu yeme bunu icme gibi turlu seyler soylenmisti, soylenen her seyi yedim ictm, bugun dorduncu gun hicbir sararma belirtisi olmadi. ama ogrendigim kadari ile de kisiye gore degisiyormus bu durum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol