diş ağrısı

0 /
imgoindeeperunderground
intihar ettirebilen nadir agrilardan oldugu disci bir arkadasim tarafindan soylenmis agri cesidi. nitekim kendini ceneden vurmak ve olememek sonucu acil kapilarina dayanan disi agrimis insanlar mevcutmus.
necro
gecenin bi yarisi sizi uykunuzdan uyandirabilecek ve hatta nefret ettiginiz discinizle randevu ayarlamaniza sebep olabilecek iskencevari durum
independence
evde agri kesici yoksa yahut ilac kullanmaktan nefret ediyorsaniz benim gibi gecici bir cozum olarak pamugu keskin bir limon kolonyasi ile bolca islatip agriyan di$in uzerine koyun.goreceksiniz ki 5 dakika icerisinde ne agri kalicak ne sizi.elbette bu cok gecici bir onlemdir.en azindan raki icmekten daha tesirli ve daha zararsiz.mumkunse kolonyayi yutmayin.
made in heaven
insana "olsem bitse bu iskence" dedirtebilecek kadar beter bir sey oldugunu geride biraktigimiz gece itibariyle ogrendigim agri..bunca yillik insanim ben boyle fiziksel aci tatmadim...
maliyeci
en dogal ve en etkili cozum buzdur di$ agrisina.bir donem o kadar $iddetli agriyordu ki bir di$im,apranax forte bile kesmemi$ti agrisini.iltihap da oldugu icin cektirememistim.doktorum bana mucize cozumu soyledi: buz. buz sayesinde degil disin koku butun cene dahil yarisini uyu$turur,biraz u$umeyle kurtulurdum bu acidan.simdi ben bunlari niye yaziyorum? gunlerden pazar disciye gidemiyorum ve disim agiyor,bu entryi ise dizim ile cenemin arasina sikisirdigim bir buz kesesi sayesinde yaziyorum.
insomnia jim
bu hafta 3 tane 20lik disimin cekilmesiyle anladigim aci.eger agzinizda bir yerleriniz kesilmis bicilmisse sakin ama sakin nar suyu icmeyin.
maliyeci
ozellikle ici oyulmu$ di$lerde kokten gelen agrilarda,disin kokunden ba$layip damaga,ordan da goze ordan da beyine dogru giden bir uclemeyle bir agri verir ki,adeta vampir olmak istersiniz,i$ik gormek gozunuzden basiniza ve du$inize kadar etki eder garip bir $ekilde.sanirim en dikkat edilmesi gereken $eylerden biri bu di$ sagligi.
napoleon ve josephine
"yirmilik dis" denen, insan vucudunda tek bulunma sebebi agrimak olan melun varliklarin ara sira akillarina gelip, "ee biz neden variz, kullanilmiyoruz bile, agri yapalim da sahibimiz bizi hatirlasin" diye durduk yerde agrimaya baslamalari sonucu cekilen eziyet.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol