dexter

0 /
made in heaven
daha cocuk yastayken karsi koyamadigi oldurme gudusu kendisini evlat edinmis aile tarafindan farkedilen ve bir polis olan uvey babasinin bu durtunun onunu alamayacagini anlamasi uzerine bunu iyilik icin kullanabilecegini cocuga asilamasi neticesinde sadece kotuleri olduren ve yine uvey babasinin ogretileri sayesinde geride hic bir iz birakmamayi basaran bir seri katili konu alan dizidir.
wasowsky
son donemde gerek uzerinde donen geyikler olsun gerekse populerlikte ki sınır tanımazlıgından olsun lost tan sogumaya basladıysanız, yesil adadaki entrikalardan bogulup, heroes gibi super kahramanlık ta ilginizi cekmiyorsa dexter ı deneyin... adını hem seri katil hem de fazlasıyla zeki, problemli bir cocukluk gecirmis polis memurunun isminden alan dizideki iç sesler sizi oynadıysanız max payne oyununa, cinayetlerin ic yuzlerinin kesfedilisi ve dönen entrikalar hitchcock sinemasına götürecektir...
independence
max payne’i fazlaca hatirlatan sesli du$unmeleri ile psikolojik dengesizlik ya$ayan bir adli tip uzmaninin hikayesi.cocuklugundan sure gelen oldurme ic gudusunu kotu insanlar uzerinde yogunla$tirarak kendince amme hizmeti gormekte bu mendebur dexter ki$isi.dizinin hikayesi de bunun uzerine kurulu zaten.

not:spoiler falan yok, sadece temayi anlattim. ben, bagirmayin bo$a.
mare crisium
jeneriği şimdiye kadar gelmiş geçmiş en vurucu en ince zeka ürünü en göndermeli jenerik olan e2 dizisi ... o kadar ki diziden bile başarılı...
independence
ilk bolumlerinde "bu mu o kadar abartilan dizi?" desem de ilk sezon soluk kesiciydi.ilk bir kac bolumden sonra neyi izledigini anliyor insan ve olaylarin buyusune kapiliyor.ote yandan olaylar ne kadar buyuleyici ve insani kendine esir edici olursa olsun, dizinin temasinda seri $ekilde insanlari olduren bir katilin izleyenlere sempatik gosterilmesi yatiyor.biz ki kurtlar vadisi’ni dahi izlerken kucuk kucuk polat alemdar’lar yeti$tirmi$ bir toplumuz, bu dizi herkesin izleyebilecegi bir kanalda yayinlanmi$ olsaydi kimlerin seri katil olma ruyalarina yatacagini du$unmek bile istemem.

sonuc;

dizi enfes fakat karakteri henuz tam oturmami$ ve icerisinde potansiyel suclu barindiran insanlarin izlemesi eminim ki cok sakincali.
kolpagrosso
ikinci sezonunde konu sıkıntısı cekmesi beklenirken bizleri sasırtan bu aralar lost u aratmayan e2 dizisi.özellikle kurbanlarını öldürürken fonda kullanılan müzikler insanı öldürmeye tesvik ediyor.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol