defne samyeli recep tayyip erdoğan ilişkisi

independence
tamami ile bir iddiadan ibaret, en azindan $imdilik.

twitter’da donen iddialara gore ba$bakan recep tayyip erdogan ile defne samyeli arasinda muta nikahı mevcutmu$. hatta ayni iddialara gore defne samyeli’nin kizi derin bu ili$kiden meydana gelmi$.

25 mart 2014 recep tayyip erdoğan ses kaydı ise bu ili$kinin kaniti olarak nitelikte bir kayitmi$, iddialar yine bu yonde.

yinelemekte fayda goruyorum, bu soylenilenlerin her biri birer iddia. $ahsim adina ben inanmadim, inanmak istemem, inanmak istemedim. ancak eger iddialar dogru ise kesinlikle bir haber degeri var, bu yuzden sozluge ta$idim.
independence
gerek ba$bakandan gerekse defne samyeli’den henuz konu ile alakali bir aciklama gelmi$ degil. ke$ke kamuyuna bu konu ile alakali bir aciklama yapsalardi da inanip inanmamak bize kalsaydi. $u anda iddialar ayni $iddeti ile devam ediyor ama ne dogrulama var ne de bir yalanlama.
cirkinbeti
mümkün değil inanamayacağım ilişkidir.
hayır defne samyeli hakikaten başbakana bakmış bakmakla da kalmamışsa gitsin kendisine en yakın köprüden atsın kendisini.
rica edicem yapsın bunu . bak ar namus gurur falan gibi kavramları geçeli çok oldu ama zevk mühim arkadaş!
independence
ne ba$bakandan ne de kendisinden bir aciklama yok demi$tim.

defne samyeli dun gece laf lafı açıyor’a cikti ve tum acik yurekliligi ile yapti aciklamasini, tum bunlarin iftiralardan ibaret oldugunu, gundem degi$tirmeye yonelik cali$malar oldugunu ifade etti. tamami ile inandim, hak verdim. aciklamasi da $urada;

https://www.youtube.com/watch?v=XKR_ml3GAKs

$imdi merak ettigim konu $u;

gundem degi$tirmeyi kim istemi$ olabilir. yanli$ bilmiyorsam defne samyeli akp’ye yakin bir isim. eger gundemi degi$tirmeyi akp istemi$se neden kendisine yakin birisini kurban versin ve hatta ba$bakani daha da zora sokacak bir iddia atsinlar ortaya.

peki gundemi degi$tirmek isteyen cemaat mi?

gundem tamami ile cemaatin leyhine i$liyor aslinda, neden degi$tirmek istesinler ki gundemi. demek ki gundemi yine kendileri leyhine bir $ekilde daha da sansasyonel bir iddia ile degi$tirmeye cali$iyorlar.

son olarak defne samyeli bu iddiayi konu eden, hakkinda konu$an, sosyal medyada bu iddiayi payla$an herkesi mahkemeye verecegini belirtmi$, kendi yasal hakkidir bu konuda bir $ey soylemek bize du$mez. ancak bir diger yandan biz konunun ba$bakan kismindayiz daha ziyade, zira kendisi turkiye cumhuriyeti ba$bakanidir ve bu iddianin bir gerceklik payi olsaydi tum turkiye’yi ilgilendiren bir durum olurdu ki bu sebeple sozluge de yansitildi. defne samyeli’nin konu ile alakasi sadece ba$bakanin da isminin gecmesi sebebiyledir. defne samyeli degil de banu alkan olsaydi iddialarin icerisinde yer alan isimlerden birisi, sozlukte kesinlikle yerini bulurdu.

ve adettendir, yine son notumuzu koyalim.

herhangi bir ki$i hakkinda ortaya atilan herhangi bir iddia kanitlanana kadar iddiaya muattap ki$i tamami ile masumdur.
tasarimharikasi
olmamasını dilediğim ilişkidir; çocukluktan ergenliğe geçişimizdeki ikonamızdı defne samyeli, saflıktı, duru bi’ güzelliği vardı...

bu akp eline attığı her şeyi kirletti, hepimiz kirlendik; bari o temiz kalmış olsun lan.
sengreal
öncesinde hanınefendinin eski eşi eren talu nun şöyle bir reportajı yayınlanmıştı :

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=15152537&yazarid=12&tarih=2010-06-27
independence
seneler sonra sedat peker'en bu konu ile alakali olduğu iddia edilen bir tweet geldi.



soylu'yu yakayim derken erdoğan'a da bulaştı böylelikle.


edit: yeni bir tweetle bahse konu olan kisinin defne samyeli olmadigini soyledi peker.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol